Mel Gibson színész bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel Gibson - ügyvédje javaslatára - vádalkut kötött, így megússza a börtönt, ahová élettársa megveréséért került volna.

Sem bűnösnek, sem ártatlannak nem vallotta magát A rettenthetetlen sztárja a Los Angeles-i bíróságon, így nem kell börtönbe mennie - de ki kellett egyeznie a színésznek 36 hónap próbaidővel, 16 óra közmunkával és egy egyéves terápiás kezeléssel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színész tavaly januárban megverte kislánya édesanyját, Okszana Grigorjevát - a szülők most a kis Lucia felügyeleti jogáért is küzdenek. A tágyalás után Mel Gibson exbarátnője is elégedett volt a fejleményekkel: "Többé-kevésbé megkaptuk, amit akartunk, és az áldozat is elégedett a döntéssel" - mondta a bíróság szóvivője.

Keleti Györgyit kiengedtékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-keleti-gyorgyit-kiengedtek.htmlHatalmas pénzeket remél a kieséstől Szandikahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-penzert-esett-ki-szandika.htmlCharlie Sheen 100 millió dollárra perli munkaadójáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-charlie-sheen-100-millio-dollarra-perli-warner-bros-televisiont.htmlVV4: Szandinak sikerült!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-vv4-szandinak-sikerult.htmlDavid Beckham már nagyon várja kislánya érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-david-beckham-mar-nagyon-varja-kislanya-erkezeset.htmlBéci kezét megkéri a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-beci-kezet-megkerte-a-baratnoje.htmlVV4: Béci terrorizálja Alekoszt: "Megkeserítem az életed!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110311-vv4-beci-lelki-terror-alatt-tartja-alekoszt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.