Hatalmas pénzeket remél a kieséstől Szandika

pénz Való Világ 4 VV Szandika párbaj taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikcica nem véletlenül vette rá barátait, hogy őt küldjék párbajozni. A korai kieséstől ugyanis több pénzt remélt, mintha a vége felé, esetleg a nyereménnyel távozna a villából.

Mivel Szandika úgy érezte, nem nyerheti meg a játékot, inkább már most rávette a barátait, hogy párbajra küldjék. A plasztikcicának ugyanis kész tervei voltak - értesült a Bors. A szőkeség úgy kalkulált, mivel a második helyezett is pont ugyanannyit kap, mint a tizenkettedik, vagyis semmit, inkább gyorsan kiejti magát. A taktika érthető, hiszen most még dübörög a műsor, ha most kezd bele egy új vállalkozásba, akkor az garantáltan sikeres lesz.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Ez a helyzet nem ismeretlen a ValóVilág történetében, legutóbb a harmadik szériában szereplő Elvisz gondolkodott hasonlóan. A műsor felénél kiesett, hogy tetováló szalont nyithasson, mert az valószínűleg a műsor végéig biztosan jól megy majd, mivel addig a neve is közszájon forog. A terve bevált, a vállalkozása a mai napig sikeres.

Szandikáról még nem lehet tudni, hogyan szeretné kamatoztatni a népszerűségét, de már azzal is rengeteg pénzt kereshet, ha visszamegy táncoslányként dolgozni a régi munkahelyére.

"Nem hiszem, hogy valaki "betöltötte" Szanda helyét. Betölteni csak - mondjuk - egy miniszteri posztot lehet, de nem egy táncosnőét" - humorizált Sanyi, Szandika jóbarátja. "De még ha van is helyette valaki, na, bumm, ezerrel fognak kapkodni Szandi után a munkáltatók, hiszen borzasztó nagy ismertségre és rajongótáborra tett már szert a ValóVilág kezdete óta. Amúgy ha van esze Szandi volt főnökének, biztosan vissza fogja őt venni a klubjába, hiszen ő most már akár három táncosnővel is felér egyedül. Pótolhatatlan személy, óriási mínuszt jelent bárhol a hiánya" - magyarázta a barát, aki szerint, ha más munka utána kell néznie, Szandika akkor is ügyesen feltalálja majd magát.

"Szandikának minden napja egy nagy dobás. Bármikor képes a megújulásra, és mindig a talpára esik. Ő már azzal nyert, hogy benne lehetett a ValóVilágban. Egy darabig biztos, hogy meg fogja lovagolni a műsor adta népszerűséget és lehetőségeket, de mivel még fiatal, biztosan kitalál majd valamit, és azt meg is valósítja. Egy ideig menni fog a sodrással, de ha már nem akarja, ki tud úszni belőle" - tette hozzá Sanyi.

VV4: Szandinak sikerült!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-vv4-szandinak-sikerult.htmlCharlie Sheen 100 millió dollárra perli munkaadójáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-charlie-sheen-100-millio-dollarra-perli-warner-bros-televisiont.htmlDavid Beckham már nagyon várja kislánya érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-david-beckham-mar-nagyon-varja-kislanya-erkezeset.htmlBéci kezét megkéri a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-beci-kezet-megkerte-a-baratnoje.htmlVV4: Béci terrorizálja Alekoszt: "Megkeserítem az életed!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110311-vv4-beci-lelki-terror-alatt-tartja-alekoszt.htmlVV Olivér majdnem apa lett!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110311-vv-oliver-majdnem-apa-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.