Fiatal színésznő miatt szakított Justin Timberlake?

Mila Kunis Justin Timberlake szakítás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban - négy év után - szakított Jessica Biel és Justin Timberlake. Állítólag elmúlt a szerelem, de bennfentesek már hónapok óta egy másik hölgyről suttognak...

Justin Timberlake csillaga igen magasan ragyog az utóbbi időben. A zeneiparból a filmszakmába átnyergelt művész sikeres a mozikban. A közösségi háló című filmben nyújtott alakításától is hangos volt a sajtó - remek kritikákat kapott. Eddig a magánélete is viszonylag problémamentes volt, de az utóbbi időben gyakran hozták őt össze egyik kolléganőjével, Mila Kunis színésznővel.

Mila neve leginkább a Fekete hattyú című filmből ismert számunkra, de az ukrán színésznő már nem egy moziban bizonyította tehetségét. Sokan - szépsége és tehetsége miatt - az új Angelina Jolie-ként emlegetik. A szép színésznő 2002-2010 között az egykori tinisztár, Macaulay Culkin kedvese volt. Tavaly Justin Timberlake-kel forgatta a Friends with Benefits című romantikus filmet - a forgatás alatt mindenki láthatta a két fiatal közötti vonzalmat. Azóta is gyakran mutatkoztak együtt, de figyeltek arra, hogy mindig barátokként szerepeljenek a nyilvánosság előtt. Most azonban mindkét színésznek szabad a szíve, és bár még tagadják románcukat, a kettejük között lévő vonzalmat nem titkolhatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.