Olivért szájba vágták egy bordélyházban

VV4 Olivér villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány srác egy kanári-szigeteki kuplerájban is dolgozott kidobóként - tudta meg a Life.hu. Pályafutása mindössze egy napig tartott, ugyanis az arcos-harcos meló hamar padlóra küldte - szó szerint.

Olivér, az egykori BB-lakóval, Renátóval döntött úgy, hogy a hátukra veszik a batyujukat, csomagolnak tejet, kenyeret és megváltják a világot. A célpont Spanyolország volt, de azt még álmukban sem gondolták, hogy a rövid idő alatt talált ütős melón hamar túl is adnak."Kellett a pénz és új életet szerettünk volna kezdeni Renátó barátommal, aki anno a Big Brotherben szerepelt, s mint látod, nem sikerült. Elindultunk a Kanári-szigetekre karriert építeni, és amit el tudsz képzelni, mindent csináltunk. Például kidobók voltunk egy kuplerájban, de szájba vágtak, így aznap fel is mondtunk. Az eset után eldöntöttem, hogy nem szeretnék az éjszakában dolgozni. Valljuk be, lila, felszakadt szájjal már nem is voltam annyira hiteles" - mesélte Olivér a Life.hu-nak, aki ma már csak nevet az egészen.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A történet valójában pofonegyszerű volt: az angolok bementek a bordélyházba, és dorbézolni kezdtek, Olivér viszont próbálta békésen lerendezni, csitítani a csapatot, de szájba vágás lett a vége. "Hőbörögtek az angol 'úriemberek', s mikor elindultam, hogy megkérjem őket, angolosan távozzanak, se szó, se beszéd, az egyik 'szekrény' megterítette velem a földet. Szédelegtem jobbra-balra, s mire magamhoz tértem, megköszöntem a lehetőséget és felmondtam." - tette hozzá Olivér, akinek nem ez volt akkor az utolsó incidense, ugyanis azt is tudjuk, hogy a vagány srácot másfél éve egy szórakozóhelyen három férfi megkéselte és kirabolta.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A döbbenetes eset óta a vezérhím élete gyökeresen megváltozott. "A szurkálás után sok mindenre rádöbbentem, illetve sokat tanultam az élettől. Már nem keveredek ilyen szituációkba, nem veszem fel a kesztyűt, sőt inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. Veszek egy nagy levegőt, elszámolok tízig és arrébb állok. Nem szívom fel magam, nem provokálom ki a balhét, hanem mindinkább meghátrálok. Mindez nem azért van, mert puding vagyok, egyszerűen nem érdemes belemenni, és az élettel szórakozni" - árulta el a VV4 fenegyereke, akitől láthattuk már, hogy mit ki nem képes hozni egyes emberekből, lásd narancsdobálós Zsuzsit, aki végül palackkal próbálta kivonni a forgalomból Olivért, de végül saját magát sikerült hazavágnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.