Való Világ valóságshow VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hölgy elképedt a szépfiú gyerekkori történetétől. Könnybe lábadt a szeme, amikor meghallotta, hogy volt olyan, hogy Jerzy egy hétig csak rizsen élt, ráadásul ez csak egy része volt a rémtörténetének.

Béci és Adri búcsúórái

Béci együtt tölthette szerelmével az éjszakát, mivel 1 éves évfordulójukat ünnepelték. A fiatalok nagyon örültek egymásnak, Béla szinte egy szemhunyásnyit sem aludt. Minden percet kihasznált, hogy gyönyörködhessen szerelmében. Csak folyamatosan fürkészte a tekintetével a lány testrészeit, simogatta porcikáit és képtelen volt betelni vele. A búcsúzás viszont fájdalmas könnyeket vont maga után, de mégis óriási feltöltődést adott neki a találkozás.

Szex, szerelem, csalfaság? Szerintünk beléd bújt a kisördög!




A vita tárgya: margarin kontra vaj

Össze kellett állítani egy tápanyaglistát a villalakóknak, ami az általános iskolások fejlődéséhez szükséges. Azért a béke nem tartott olyan sokáig, mint gondoltuk, unalmukban képesek voltak a margarin és a vaj felhasználásán összekapni. Mindenesetre kaptak egy kis segítséget, egy dietetikus szakértő látogatta meg őket, aki igazságot tett közöttük. Végül pontról pontra átbeszélték, hogy az alultáplált gyerekek szervezetének mire lenne szüksége.


Döbbenetes emlékek a nélkülözésről

A jótékonysági hét célja, hogy az alultáplált gyerekeknek és hátrányos helyzetű családoknak népszerűségükkel segítsenek. Ez alkalomból megtapasztalhatják a lakók is, hogy mindent önmaguknak kell elkészíteni az alapvető alapanyagokból. Majd meglátogatta őket Lilu, és egyenként elbeszélgetett mindenkivel az éhezésről, a gyerekkorukról: érdekelte, hogy ki hogyan élte meg a szegénységet, kinek mit jelent az, hogy alultáplált. Érzékenyen érintett szinte egytől egyig mindenkit a téma, a műsorvezetőt pedig látványosan megviselték a hallott történetek, főleg Jerzyé.



Az izmos fiú elmesélte, hogy gyerekkorában volt olyan, amikor az édesanyja hét elején főzött egy fazék rizst és azt ették egész héten. S amikor Jerzy állami gondozásba került, és hízott 5-6 kilót, akkor rájött, hogy bizony korábban alultáplált volt. Anikóról is egészen döbbenetes dolgok derültek ki: szülei disznóólakat építettek újjá, ebből lett házuk, de csak az udvaron volt WC.

Felhívás az iskolásoknak

Azt a nemes feladatot kapták a villalakók, hogy hívják fel az iskolások figyelmét arra, hogy segítsék az éhező gyerekeket egy SMS-sel. Az utolsó képkockáig, a kisfilm minden egyes pontját ők rakták össze. Alekosz és Éva azért, hogy a nézők ne veszítsék el érdeklődésüket, belecsempésztek egy kis csetepatét, ami - valljuk be - jól jött.



Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Elfojtott vágyak, vad csókok - kifulladásighttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-alekosz-beszedtechnika-orat-adott-jerzynek.htmlVV4: Béci és Alekosz kibékültek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-valo-vilag-4-beci-es-alekosz-kibekultek.htmlVV4: Szandinak sikerült!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-vv4-szandinak-sikerult.htmlVV4: Béci terrorizálja Alekoszt: "Megkeserítem az életed!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110311-vv4-beci-lelki-terror-alatt-tartja-alekoszt.htmlVV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.htmlVV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.