VV4: Alekosz nullára értékelte Gigi teljesítményét

VV Éva átverés VV Alekosz óvoda VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 jótékonykodás bók teljesítmény VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz lábai előtt heveredve próbált bókolni Gigi, de a görög szoknyapecér értékelhetetlennek tartotta Rácz hugi előadását.


Óvodai látogatás

Alekosz és Éva összepakoltak, fogták a kecskemamát és a gidáját, majd könnyes búcsút vettek a többiektől, és elindultak a nagyszokolyi óvodába, hogy átadják a két tejet adó állatot. Az okostojás és a törtető lány egyből feltalálta magát, és hamar szót értettek a kis csemetékkel. Ez az óvodalátogatás abszolút Alekosz asztala volt, hiszen itt aztán okíthatta a lurkókat anélkül, hogy visszabeszéltek volna neki.

Meghiúsult a kész átverés

Amíg Alek és Éva gyerekeztek, addig a többiek csapdát állítottak nekik. Az átverés az lett volna, hogy eltüntetik a fiatalok ruháit, és beadják nekik, hogy a kecskék miatt fertőtleníteni kellett azokat. Ám a kész átverés le lett fújva, ugyanis Béci ötletét Laci, Anikó és Gigi sem támogatta, mert nem szeretnének több feszültséget a villán belül. Béci azonban másképp látta a helyzetet, és végül durván összebalhéztak ezen a nézeteltérésen.



Szipál Márton a villában

A fotóművész azért látogatta meg a villalakókat, mert a jótékonysági akcióhoz illő képeket kell készítenie. A lelkes csapatnak különböző zöldségekkel, állatokkal kellett pózolniuk joker mosollyal az arcukon. Éva főszerepet kapott ebben az etapban, ami Alekosznál kiverte a biztosítékot: a szőke lány mindig kérkedik azzal, hogy ő kit ismer, milyen VIP-bulikba jut be, ráadásul őt már fotózta Szipál Márton is.

Bókverseny

Újabb feladat érkezett, amiben a villalakók megcsillogtathatták költői, illetve színészi képességüket. Gigi azonban elvérzett a versenyen: Alekosz leoltotta Rácz hugica előadását. Pontosabban a villa nőcsábásza a lány produkcióját értékelhetetlennek tartotta, és nulla pontot adott rá. Ezután Jerzy a hattyúk halálát játszotta el, amikor úgy érezte, hogy nem tudja kedvesét megvédeni, akit a görög harcos a sárba döngetett.


Jerzy már magán nevet

Gigire és a szónoki hiányosságairól híres srácra került a sor, hogy elkészítsék a saját villahíradójukat. A szerkesztés gördülékenyebben ment, mint maga a híradás. Már az elején görcsösen állt a témához a szépfiú, és látszott rajta, hogy mennyire frusztrált a feladattól. Mentegetőzni próbált, de hiába. Végül, hogy ne legyen olyan ciki a sok baki, saját magán kacagott jóízűeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.