Liptai Claudia Krisán László szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető úgy tűnik, végre újra szerelmes, választottja pedig egy népszerű üzletember, Krisán László.

Kísérteties egybeesés, hogy akárcsak Daróczi Dáviddal, Krisán Lászlóval is a Mokkában találkozott Liptai Claudia. A Blikk információi szerint Claudia és a cégvezető hónapok óta egy párt alkot. Krisán tavaly decemberben volt a Mokka vendége.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Korábban a tavaly áprilisban öngyilkosságot elkövető Daróczi is a TV2 reggeli műsorában figyelt fel Claudiára, és régi vágású udvarlással hódította meg a szívét. A történelem ismétli önmagát: Krisán is hasonlóan férkőzött a műsorvezetőnő szívébe. E mellett a férfi nagyon olvasott, intelligens, és lehengerlő a stílusa. Sokan Demján Sándor jobbkezeként is emlegetik.

TV2 press, Tv2.hu
TV2 press, Tv2.hu

"Nagyon jó ember, a kollégái és az üzleti partnerei körében is roppant népszerű. Nagyon művelt, és szereti az életet." - tudta meg a Blikk Krisán ismerőseitől. A férfi a művészvilágban is otthonosan mozog: az Etyeken felépített filmstúdió igazgatója is volt, a legjobb barátai között pedig ott van Bochkor Gábor és Fenyő Iván színész is. A férfi ugyan két gyönyörű gyerek édesapja, de elvált, így remélhetőleg ő lesz az, aki végre hosszú időre boldoggá teszi majd Liptai Claudiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.