Alekosz naponta többször is maszturbál

VV Éva VV Alekosz önkielégítés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekoszt nem zavarják a kamerák - naponta akár háromszor is könnyít magán a villában.

Gigi és Jerzy az utóbbi időben többször is egymásnak esett, de a többiek kénytelenek magukon segíteni, ha már nagyon kiéhezettnek érzik magukat. VV Alekosz az egyik legnépszerűbb villalakó, és minden bizonnyal a legkanosabb is. A villa "bikája" már minden lánynál bepróbálkozott - sikertelenül -, így jobb híján az önkéntes örömszerzést választotta. Egy stábtag az Új Ásznak elárulta: Alekosz olykor nem szégyelli még villatársaival is megosztani, hogy ha nem bír magával, a villa mellékhelyiségébe megy megkönnyebbülni.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


"Alekosz naponta kétszer-háromszor is elvonul. Azt hangoztatja, hogy ez nem más, mint biológiai szükséglete, amit ha nem elégít ki, nem lehet önmaga. Láthatóan a bezártsággal ő birkózik meg a legjobban, de a szex nélküli életforma kiborítja" - árulta el a napilapnak az informátor.

Éva kitart szerelme, Ádám mellett, de ő sem vonja meg magától a testi örömöket. Állítólag néha-néha Laci is könnyít magán a paplan alatt. Béci és Anikó igen visszafogottak az örömszerzés terén: ők eddig vagy nem adták át magukat a gyönyörnek, vagy olyannyira ügyesen csinálják, hogy még a stábtagoknak sem tűnik fel.

VV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.htmlVV4: Őszinteségi játék nagy veszekedésekkelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-valo-vilag-4-oszintesegi-jatek-provokativ-kerdesekkel.htmlGanxsta Zolee a házasságáért küzdhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-ganxsta-zolee-a-hazassagaert-kuzd.htmlLilu és az X-Faktorosok is a Glamour gála díjazottjai közötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-lilu-janicsak-veca-es-takacs-nikolas-a-glamour-gala-dijazottjai.htmlVilágsztárok milliókkal segítik Japánthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-vilagsztarok-segitik-japant.htmlLiptai Claudia újra szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-liptai-claudia-ujra-szerelmes.htmlVV4: Alekosz nullára értékelte Gigi teljesítményéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110317-vv4-alekosz-nullara-ertekelte-gigi-bokjait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.