Renee Zellweger Bradley Cooper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Bradley Cooper 2009 nyara óra randizott a Bridget Jones-filmek sztárjával, Renee Zellweger színésznővel.

Úgy tűnt, a sztárpár szerelme kiállja az idők próbáját. Együtt sportoltak, utazgattak, és kapcsolatuk viszonylag békés volt az utóbbi hónapokban. A barátok szerint nem voltak előjelei a márciusi szakításnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Február végén Renee és Bradley egy koktélbárban randizott, ahol szemtanúk szerint igencsak turbékoltak: "A VIP részlegben voltak. Édesek voltak, és végig nevetgéltek. Brad igazán figyelmes volt Renee-vel" - vallotta egy szemtanú. A barátok azt is tudják, hogy a színésznő és "anyósa" igazán jól megvoltak egymással - teázni jártak, míg Brad néha bulizni ment.

Renee még a Golden Globe-díjátadót is kihagyta, hogy kedvese mellett lehessen, amikor annak édesapja január 15-én meghalt. "Renee nagyon akarta, hogy működjön végre ez a kapcsolat, de a végén már túl nehéz lett minden. Mi, a barátok mind szomorúak vagyunk, hogy így alakult, de Renee jól van, és ez a lényeg" - vallotta a színésznő egy közeli barátja.

Alekosz naponta többször is maszturbálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-alekosz-naponta-tobbszor-is-maszturbal.htmlAz elnök és a focihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-barack-obama-focizott-braziliaban.htmlVV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.htmlVV4: Őszinteségi játék nagy veszekedésekkelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-valo-vilag-4-oszintesegi-jatek-provokativ-kerdesekkel.htmlGanxsta Zolee a házasságáért küzdhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-ganxsta-zolee-a-hazassagaert-kuzd.htmlMesés tájak bűvöletébenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110318-hoodoos-sziklak-utah-allamban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.