Szatír támadta meg Liptai Claudiát

szex erőszak Liptai Claudia szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető élő adásban vallott arról, hogy régebben egy szatír támadt rá.

A műsorvezető a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélte el a nézőknek gyermekkori traumáját: 13 évesen szatír támadt rá egy liftben. A műsorvezetőnő a mostani pécsi szatírtámadásról beszélgetett egy szexuálpszichológussal - tudtuk meg a Blikkből.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


"Nagyon gondolkodom, hogy elmondjam-e, mert ezzel egy csontot dobok a bulvárnak, de én 13 éves voltam, amikor ugyanez megtörtént velem otthon a liftben. Előugrott egy ugyanilyen liftes szatír, és próbált... Én akkor, a lélekjelenlétemnek köszönhetően vagy nem, fejbe vágtam a szatírt egy ernyővel, azzal, ami nálam volt. Akkor persze elmenekült, de ez egy olyan trauma egy gyereknek... Én például nem tudtam beszélni róla, hazamentem, és csak zokogtam, zokogtam és zokogtam. Körülbelül egy órával később sikerült kinyögnöm, hogy mi történt" - vallotta a műsorvezető.

Azt, hogy hogyan is lehet feldolgozni egy hasonló eseményt, a szexuálpszichológus mondta el: "Azt tapasztaltam, hogy az ilyen eseteket, mint ami Claudiával történt, gyorsan feldolgozzák a gyerekek. Felnőttkorban, ha szóba kerül a téma, talán kiveri őket a víz, felmegy a pulzusuk, de más komolyabb lelki traumával nem szokott járni. Persze mindig vannak kivételek."

Orgiát tartott az örökösnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-peaches-geldof-szexbotranyba-keveredett.htmlÚjra nagypapa lett Robert De Nirohttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-ujra-nagypapa-lett-robert-de-niro.htmlHirtelen szakított a hollywoodi sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-renee-zellweger-es-bradley-cooper-szakitott.htmlAlekosz naponta többször is maszturbálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-alekosz-naponta-tobbszor-is-maszturbal.htmlAz elnök és a focihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-barack-obama-focizott-braziliaban.htmlVV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.