Fizetés nélkül távozott Hujber Ferenc és társasága egy budapesti bárból.

Vasárnap este véletlenül elfelejtették rendezni számlájukat - ez kiverte a biztosítékot mind a pultosok, mind pedig a törzsvendégek körében. A színész és a fiatalokból álló társaság állítólag három sört és két röviditalt felejtett el kifizetni, így a pultosnak 2095 forint hiánya keletkezett.

RTL sajtóklub

"Ültünk az asztalnál, hallottuk, hogy elköszön, majd kiment a kocsmából. Pár perc múlva a pultoslány erősen meglepve mondta nekünk, hogy Hujber Ferenc elfelejtett fizetni." - mondta a Blikknek az egyik szemtanú. "Sehonnan sem lehet lelépni úgy, hogy szó nélkül számlát hagy az ember maga mögött. Vasárnap este csak két fiatal hölgy volt a pultban, ha akarattal nem fizetett Hujber, akkor még szégyenletesebb eseménnyel állunk szemben." - tette hozzá a férfi.

Fotó: Skyfilm, Fekete András

A színész a következőképp reagált az eset után a Blikknek: "Az egyik barátomhoz és a barátnőjéhez csatlakoztam a bárba, akik között eléggé feszült volt a hangulat, mivel épp szakítás előtt állnak. Talán pont ezért felejtette el a barátom rendezni a számlát, amikor távoztunk, mivel szegény eléggé el volt havazva, én pedig meg voltam győződve arról, hogy kifizette. Már szóltam neki, hogy menjen vissza, és rendezze a tartozást. Nagyon kellemetlen nekem ez a helyzet, hiszen nem az én számlám volt, mégis velem hozzák összefüggésbe, pedig én még soha sehonnan sem távoztam fizetés nélkül. Főleg nem 2095 forint miatt, az annyira piti lenne. Én nem egy Bakáts Tibor vagyok, rendeztük a figyelmetlenségből adódó tartozást." - mondta Hujber Feri.


 

Szatír támadta meg Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-szatir-tamadta-meg-liptai-claudiat.html Kegyetlen kiképzőtábor vár a villalakókrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-vv4-kegyetlen-kikepzotabor-var-a-villalakokra.html Orgiát tartott az örökösnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-peaches-geldof-szexbotranyba-keveredett.html Újra nagypapa lett Robert De Nirohttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-ujra-nagypapa-lett-robert-de-niro.html Hirtelen szakított a hollywoodi sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-renee-zellweger-es-bradley-cooper-szakitott.html Alekosz naponta többször is maszturbálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-alekosz-naponta-tobbszor-is-maszturbal.html Az elnök és a focihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-barack-obama-focizott-braziliaban.html