negatív Charlie Sheen színész botrányos drogteszt ikerpár alkoholprobléma gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész még március 11-én vett részt egy orvosi vizsgálaton gyermekelhelyezési pere kapcsán.

Most, hogy a színésznek papírja van róla, hogy "tiszta", így van esélye, hogy újra láthassa ikerfiait. Legutóbb még a születésnapjukon sem lehetett ott, mivel Charlie botrányos viselkedése miatt távoltartást rendelt el a bíróság gyermekei védelmében.



Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Teljesült Majka álma: Liptai Claudia lett a párjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-majka-es-liptai-egy-par.htmlSzandika beleszeretett Gombi barátjábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-szandika-beleszeretett-gombi-baratjaba.htmlHujber Feri fizetés nélkül lépett le egy szórakozóhelyről!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-hujber-feri-fizetes-nelkul-lelepett.htmlKegyetlen kiképzőtábor vár a villalakókrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-vv4-kegyetlen-kikepzotabor-var-a-villalakokra.htmlHirtelen szakított a hollywoodi sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-renee-zellweger-es-bradley-cooper-szakitott.htmlGigi 18 évesen művaginát reklámozott!http://www.life.hu/szeress/szex/20110322-vv-gigi-muvaginat-reklamozott.htmlSteiner Kristóf: Képesek a melegek szeretni?http://www.life.hu/sztarszerzok/20110321-steiner-kristof-kepesek-a-melegek-szeretni.htmlA fiam szerelmes Szandikába - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110316-franco-marco-a-fiam-szerelmes-szandikaba-pasiszemmel.htmlÖt hónapja nem szexeltem - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110314-ot-honapja-nem-szexeltem-a-facer-pasi-naplojabol.htmlNő vagyok vagy Férfi? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110311-muller-peter-emberszem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.