Bryan Adams Hírességek Sétánya Hollywood zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban is nyomot hagyott az ötvenkét éves kanadai zenész.

Bryan Adams a napokban kapta meg csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán. Bryan 1977-ben kezdte el pályafutását, és többször is koncertezett már Magyarországon. Legismertebb dalai a Summer of '69, Everything I do, Heaven és az All for Love című számok.

AFP
AFP

Színes ez a világ - Holi fesztivál Indiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-holi-fesztival-indiaban.htmlAz elnök és a focihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-barack-obama-focizott-braziliaban.htmlMesés tájak bűvöletébenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110318-hoodoos-sziklak-utah-allamban.htmlVilmos herceg lelket önt az új-zélandi emberekbehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110317-vilmos-herceg-ujzelandon.htmlCeline Dion berobbant Vegasbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110317-celine-dion-kirobbano-formaban.htmlA luxusautó halálahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110316-szetvertek-egy-lamborginit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.