házasságkötés eltitkolás esküvő színésznő Oroszlán Szonja New York családi kör Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy nyilvánosságot kizárva, csak a szűk család volt jelen a színésznő esküvőjén New Yorkban.

A gyönyörű színésznő szerdán mondta ki a boldogító igent szerelmének, a teniszoktatóként dolgozó T. Zoltánnak, akivel a Blikk információi szerint az első lépéseket egy népszerű közösségi oldalon tették meg egymás felé, még egy évvel ezelőtt. Ezek után nem csoda, hogy Szonja a Facebookon is azonnal megosztotta barátaival: immáron hivatalosan házas.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint


Az RTL Klub megerősítette, hogy Oroszlán Szonja szerdán házasságot kötött kedvesével New Yorkban, akivel egy éve ismerkedett meg. A színművésznő és párja a várható nagy sajtóérdeklődés miatt külföldön fogadott örök hűséget egymásnak, jelenleg is mézeshetüket töltik az Egyesült Államokban. Mivel Szonja soha nem szerette a nagy nyilvánosság előtt élni a magánéletét, ezúttal is csak a hírt erősítette meg, de ennél többet a jövőben sem kíván mondani az örömteli hírről. Szonja április 2-ától a Csillag születik zsűrijében lesz látható a képernyőn. - értesült a Blikk az RTL Klubtól kapott közleményben.

Oroszlán Szonja és kedvese tavaly tavasz óta alkot egy párt, ráadásul ezt ősz óta nyilvánosan vállalják, ami korábban nem volt jellemző a népszerű színésznőre. Ám Zoltánnal több nyilvános szereplésük is volt. A színésznő a nagy napot titokban tartotta, és csak a legszűkebb baráti és családi köre tudott arról, a nagy szerelem hivatalosan is beteljesült. A pár Amerikából nagy valószínűséggel április közepe előtt nem is tér haza, a színésznőnek ugyanis addig semmilyen kötelezettsége nincs, a Csillag születik ugyanis egyelőre felvételről megy majd.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.