pereskedés Warner Bros. Charlie Sheen sorozat színész drogbotrány kirúgás botrányos alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 millió dollárra perli korábbi munkaadóját, a Warner Bros-t, miután kirúgták a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból.

A színész nyilvános tárgyalást akar, mert szerinte a döntőbírák összejátszanak a stúdióval, és úgy véli, hogy üzleti érdekek állnak a háttérben.

Mindeközben egy új barátnőt is szerzett magának Charlie Sheen, aki már jó néhány pornószínésznőt elfogyasztott, és mostani választottja is beleillik a sorba. Megan Levant a bárok és a partik jól ismert üdvöskéje, aki pár hete már Sheennel randizgat. A Blikk információja szerint a pornószínésznőként is munkálkodó Megan nem kimondottan bonyolult lélek, amiről az egyik közösségi oldalon tett tanúbizonyságot. A rovatban, ahol magáról kell vallania, csak annyit írt: szeretem a pornót és a vodkát. Sheennél egyikben sem lesz hiánya.



Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!



VV4: Béci büntetést kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv4-buntetesek-sorozata-a-katonai-heten.htmlSylvester Stallone divattervező letthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-sylvester-stallone-divattervezo-lett.htmlMégsem válik a sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-megsem-valik-courteney-cox-es-david-arquette.htmlVV Évát megcsalják, amíg a villában van?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv-evat-csalja-baratja.htmlAz X-Faktor szívtiprója a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-az-xfaktor-szivtiproja-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlMindenkit letáncolt a színpadról Kirstie Alley!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-fogyasa-utan-mindenkit-letancolt-a-szinpadrol-kirstie-alley.htmlVV4: Egész Leányfalu retteg Béci és Gigi családjátólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-vv4-lakohelyukon-rettegnek-beci-csaladjatol.htmlSztárok a mellrák ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-toth-gabi-es-ungar-aniko-is-csatlakozott-az-egeszseg-hidja.htmlLiz Taylor, a mozi királynőjehttp://www.life.hu/life/galeria/20110325-elizabeth-taylor-a-mozi-kiralynoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.