Mariah Carey átvert mindenkit, és már régen megszülte ikreit? - videó

elhízott ikrek szülés Mariah Carey várandós énekesnő Nick Cannon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikreket váró Mariah Carey-t állítólag szülési fájdalmakkal vitte kórházba férje Nick Cannon a hétvégén. A felvételeken azonban az énekesnőn nem látszik, hogy terhes lenne.

A Grammy-díjas díva vasárnap ünnepelte 42. születésnapját, és azt mondta, hogy a babák valószínűleg így akarták felköszönteni őt, mert azt hitte hogy aznap fog megszülni. Sajtóértesülések szerint azonban még két hét van hátra az énekesnő szüléséig.

northfoto.com
northfoto.com

Mariah március 27-én, és három hónappal ezelőtt - szembetűnő a különbség


Mariah azonban lehet mindenkit átvert, ugyanis a január elején róla készült fotón sokkal nagyobb pocakkal, és teltebb idomokkal jelent meg a nyílvánosság előtt, mint a vasárnap készült felvételeken. A jelenleg "állítólag" kilenc hónapos terhes énekesnő most ugyanis jóval keskenyebb derékkal, és vékonyabb karokkal tűnt fel a kórház parkolójában, ahol testőrei, és férje próbálták eltakarni a lesifotósok elől...sikertelenül.




Matt Damon Michael Douglas-t csókoltahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-matt-damon-michael-douglast-csokolta.htmlLeleplezték Natalie Portmanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-lelepleztek-natalie-portmant.htmlVV4: Éva ágyba bújna Alekosszal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-vv4-a-torteto-eva-megis-agyba-bujna-alekosszal.htmlAlekosz nem nyerheti meg a ValóVilágot új műsora miatt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-alekosz-megkapja-a-valovillat.htmlSzenzáció! Magyar férfi vette feleségül Reese Whiterspoont!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-reese-whiterspoon-es-jim-toth-hazassaga.htmlTolvai Reninek világsztárok üzentek szülinapjárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-a-megasztar-5-nyerteset-tolvai-renit-vilagsztarok-is-megkoszontottek-20.htmlSzandika visszaköltözött elhagyott párjához - ő tartja el Gottithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110328-szandika-visszakoltozott-gottihoz.htmlGyönyör és agresszió: nők szexvadászatonhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-es-parkapcsolat-noi-szexvadaszat.htmlHasznos tanfolyamok kismamáknak - Mielőtt jön a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110325-hasznos-tanfolyamok-kismamaknak-mielott-jon-a-baba.htmlFotó a Beckham házaspár kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110324-foto-a-beckhamhazaspar-kislanyarol.htmlA férjem miatt nincs gyerekünk - A férfimeddőség lelki okaihttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110324-a-ferjem-miatt-nincs-gyerekunk-a-ferfimeddoseg-lelki-okai.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.