Beyonce és édesapja különváltak

manager válás Beyoncé Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva felnőtt, és úgy döntött, különválik édesapjától.  

A nagyszerű hangú énekes-színésznő ügyeit eddig apja, Mathew Knowles intézte. Beyonce most úgy döntött, megválik édesapjától, és különválasztja a karriert és a családot. "Édesapámmal csak üzleti okokból szakítottunk. Ő az apám, egész életemben az lesz, és imádom őt. Nagyon hálás vagyok neki mindenért, amit születésem óta értem tett. Úgy nőttem fel, hogy ő és az édesanyám, Tina nagyszerűen vezették a saját üzletüket, és én is hasonlóképp szeretném csinálni" - vallotta a US Magazine.com-nak a szépség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mathew Knowles - nejével az oldalán - egészen a kezdetektől dolgozott lánya karrierjének egyengetésén. Ő segítette világsikerre Beyonce zenekarát, a Destiny's Childot, így az énekesnő igen sokat köszönhet apjának. "A lányom és én egyetértettünk abban, hogy most már külön utakon kell folytatnunk, hiszen nekem mások karrierjét is egyengetnem kell, de emellett a gospelzene népszerűsítése is nagy feladatom. Másrészt új tehetségek segítése is lefoglalja majd a jövőmet, például az angol popcsapat, a From Above igen nagy durranásnak ígérkezik."


Azt, hogy ki veszi át Mathew Knowles munkáját, még homály fedi. "Beyonce-nak megvan a tudása és a tapasztalata ahhoz, hogy jó döntést hozzon. Mostanáig azonban még nincs meg az utódom" - vallotta az édesapa.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.