VV Szandika Való Világ megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viharos románc úgy tűnik, végleg befejeződött.

Szandika és Gotti néhány napja tartó kapcsolatának a hétvégén már majdnem vége lett, de a plasztikcica meggondolta magát: pár óra mosolyszünet után visszatért lovagjához. A szőkeség a hétfő délutáni NekedValó című kibeszélőshow-ban találkozott újra Gottival.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A kamerák előtt a férfi - valószínűleg heccből - megkérte Szandika kezét, de mielőtt a lány válaszolhatott volna, megjelent Gotti exbarátnője, Aylin Black sztriptíztáncosnő. És itt kezdődtek a bonyodalmak. "Az RTL Klub előszedte valahonnan ezt a romlott nőszemélyt, akivel valaha volt egy másfél hónapos, komolytalan kapcsolatom. Ő elmondott mindenféle szemétnek, ami sajnos bogarat ültetett Szandi fülébe, pedig Aylin szavai légből kapottak voltak. Az egész csak a lejáratásomra ment ki, arra, hogy elválasszanak attól, akit szeretek" - mesélte zaklatottan Gotti, aki a forgatás után a kulisszák mögött akarta tisztázni a helyzetet, de szóváltás lett a vége, és szakított Szandikával - tudtuk meg a Borsról.

Gotti a napilapnak elárulta, hogy még mindig szerelmes, de nem akar bohócnak tűnni a nyilvánosság szemében, és nem akar a plasztikcica karrierjének útjába állni.

Szandika visszaköltözött elhagyott párjához - ő tartja el Gottithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110328-szandika-visszakoltozott-gottihoz.htmlSzandika egész nap csak alszik, mégis eltartja új pasijahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-szandika-eltartatja-magat-gombi-baratjaval.htmlMatt Damon Michael Douglas-t csókoltahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-matt-damon-michael-douglast-csokolta.htmlVV4: Laci és Anikó lesz az új villapár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-vv4-laci-es-aniko-lesz-az-uj-villapar.htmlFelfordult a világhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110328-felfordult-a-vilag.htmlMariah Carey átvert mindenkit, és már régen megszülte ikreit? - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-mariah-carey-szuletesnapjan-indult-szulni-a-korhazba-de-hazakuldtek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.