Való Világ 4 kiválasztás vetélkedő főzés VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikónak véget ért a nomád életmód. A rosszkislány egy feladat alkalmával visszanyerhette régi életét, mindezt úgy, hogy Alekosz melletti fekhelyét Jerzynek adta át. A görög amorózó ettől teljesen kiborult. Mindeközben Éva végre döntött, kit visz magával párbajozni.

Anikó még mindig sértve érzi magát

Mint tudjuk, előző este Anikó tortát lopott a villalakóktól, ezért a többi enyves kezű lakó úgy gondolta, revansot vesz, és ők is elcsenik a kertlakók javait. Mindez akkora cirkuszba torkollott, hogy azt a rosszkislány másnap sem tudta feledni - bár tény, hogy túldramatizálta a helyzetet, és egész napra bevágta a durcát. Nem vette Béci poénját, folyamatosan a témán lovagolt, miközben már mindent visszakaptak. A morgolódást megelőzte Gigi szájhúzogatása - aki egyébként még reggel is szédült Jerzy esti pukiparádéjától.

Alekosz konyhája

Alekosz a kertlakókat először reggeli rántottájával képesztette el. Ha ez nem lett volna trauma, jött az ebéd - a görög dumagép lett ugyanis az ételfelelős. Laci szeretett volna segíteni társának, de esélye sem volt részt venni, folytatódott hát a görög sziporkázó ámokfutása. Az okostojás hangsúlyozta, hogy étele emberi fogyasztásra alkalmas, de Laci csak abban volt hajlandó egyetérteni, hogy túlélésre alkalmas.

Anikóból villalakó lehet

A kertlakók lehetőséget kaptak arra, hogy egy küzdelem árán villalakókká váljanak. Első körben papírhajót kellett hajtogatniuk, majd a medencében egyik oldalról a másikra kellett átfújniuk őket. Alekosz már az elején kudarcot vallott, amikor repülőt hajtogatott hajó helyett. Végül az egyértelmű győztes Anikó lett. A második feladat a kukoricamorzsolás volt, amiben ismét a fekete szépség győzedelmeskedett, de még egy feladat vár rá, amelynek keretében egy általa kiválasztott villalakóval kell megküzdenie a meleg helyéért.

Alekosz kiborult, hogy Jerzyvel kell aludnia

Anikó jól átgondolta, hogy kivel mérje össze erejét egy újabb verseny alatt. A döntése Jerzyre esett, mert szerinte a lányoknak benn a helye, fiú ellen ráadásul nem is szégyen veszíteni. A feladat különleges volt: pingpong-abdát kellett kifújni a szájukból az előttük lévő tálba. Alekosz teljesen kiborult, hogy Anikó nyerte a versenyt, és ezek után Jerzy mellett kell álomra hajtania a fejét.

Éva agya a kihívás körül jár

Éva mindeközben végigjárta a kertlakókat és a villalakókat, hogy közvéleménykutatást végezzen azzal kapcsolatban, hogy kit hívjon ki párbajra. Jerzyt és Gigit szinte tálcán kínálja számára a sors, hiszen velük volt a legtöbb konfliktusa a villán belül. A gerlepár női tagjának a minap viszont megtört a szárnya, míg a szépfiúnak csak megerősödött. Kicsit megdagadt a melle a táncosfiúnak, és még inkább kinyílt a csipája a kihívás előtt: nagy bőszen ajánlgatta magát a törtető lánynak, hogy vele mérkőzzön meg - ha van bátorsága.

Friss hír: Éva Gigit viszi párbajozni

Immáron a 8. kihíváshoz érkeztünk el a VV4 történetében. Éva úgy döntött, hogy Gigivel szeretne megmérkőzni a vasárnapi párbajon. Döntését azzal indokolta, hogy az összes zöld kendőt a Rácz tesóknak köszönheti, és ezt az egységet épp ideje feloszlatni. Úgy érzi, hogy ez a párbaj már érett egy ideje, így a villa amazonját viszi ki vasárnap az RTL stúdiójába.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.