VV Gigi: Nem pornóztam, csak műanyag tárgyakkal játszottam! (+18)

pornó VV Gigi videó Való Világ 4 kieső szexipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon rosszul esett neki, amiket a lapok írtak róla, hiszen ő nem pornózott - csak egy fétis jellegű videóban műanyag tárgyakkal játszott. Jerzyt szereti, és nagyon várja, hogy ott folytassák, ahol abbahagyták - hiszen a fiú bebizonyította, hogy nem meleg. Videóinterjú VV Gigivel.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=yppDDnV2jwcPfqgG

Borzalmas volt Gigi első villa utáni napjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-borzalmas-volt-gigi-elso-ejszakaja.htmlHatalmas égés! Kifújolták Gigit élő adásban a múltja miatt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-szandika-beszolt-giginek-erkolcstelen-multja-miatt-gigi-haza-mesz.htmlVV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv4-parbaj-botranyos-hangulatban-versengett-gigi-es-eva.htmlVV Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-gigi-a-villaban-jerzynek-vallott-hogy-a-testebol-el-de.htmlMegdöbbentő - Gigi már 16 évesen a szexiparban dolgozotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-gigi-mar-16-evesen-a-szexiparban-dolgozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.