Lejárató kampány indult Éva ellen

VV Éva szex Való Világ erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigiről már korábban derültek ki igen pikáns múltbéli dolgok - most Éva került terítékre...

A Blikk nemrég érdekes képekhez jutott hozzá, melyeken VV Éva szerepel. A napilap információ szerint Éva korábban nem csupán hoszteszként dolgozott, hanem a testével is pénzt keresett. Egy lelkes olvasó olyan fotókat küldött a szerkesztőségükbe, melyeken Éva meztelenül pózol.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Nem akar elvenni a pasid? Nem vagy egyedül! Nézd meg sorozatunkat!




Éva bebizonyította, hogy mennyire tökös csajhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-valo-vilag-4-eva-bebizonyitotta-hogy-mennyire-tokos-csaj.htmlNagy Duett: Mindenki Hajdú Péter beégését várja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-nagy-duett-sarka-kata-felti-a-beegestol-hajdu-petert-sp.htmlSchwarzenegger önmagával pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110405-schwarzenegger-cannesban.htmlReese Witherspoon szerelmi életéről vallotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-reese-whiterspoon-eskuvoje.htmlBorzalmas volt Gigi első villa utáni napjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-borzalmas-volt-gigi-elso-ejszakaja.htmlMajka apa lesz - de mégsem az ő nevét viseli majd a gyerek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-majka-apa-lesz-megsem-az-o-nevet-viseli-majd.htmlVV4: Béci és Laci rátámadt Évára a párbaj után!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-vv4-beci-nekiesett-evanak-a-parbaj-utan-es-kozolte-hogy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.