pingvin Dél-Afrika kihalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy bájos pingvincsaládot kaptak lencsevégre Dél-Afrikában. 

Néhány napja Cape Town városában készítettek képeket abban a rezervátumban, mely a vízimadarak fenntartásáért lett létrehozva. Az egyetlen Afrikában fészkelő pingvint a veszélyeztetett fajok közé sorolták 2010-ben, mert az állatok a kihalás szélére kerültek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úszik a boldogságban a "Jóbarát"http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110406-david-schwimmer-az-arthur-cimu-film-bemutatojan.htmlSchwarzenegger önmagával pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110405-schwarzenegger-cannesban.htmlA kutyus, aki mindent túlélthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110404-kutyat-mentettek-ki-japanban-a-foldrenges-utan.htmlPenelope Cruz csillagahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110404-penelope-cruz-csillagot-kapott.htmlGorillaölelés Mexikóbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110401-gorillaoleles-mexikoban.htmlHarry herceg jegelte magáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110401-harry-herceg-az-eszaki-sarkon.htmlGorbacsov nyolcvanéves letthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110331-gorbacsov-nyolcvaneves-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.