Born this way újságíró munkavállalás énekesnő Lady Gaga szerkesztő nagylemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga fogja szerkeszteni a Metro május 17-i lapszámát. Az énekesnő ezzel az akcióval húsz országban népszerűsíti legújabb, Born This Way című albumát.

Igaz, hogy csak egyszeri alkalomról van szó, de Lady Gaga megvillanthatja újságírói tehetségét, mivel a napilap vendégül látja szerkesztőségében szerkesztő-munkatársként az énekesnőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga az általa eddig is fontosnak tartott és képviselt értékek, az egyéniség és egyenlőség, viszonyában szólal majd meg, valamint az aznapi friss hírekhez fűzi hozzá észrevételeit, nézőpontját. A sztár 20 ország kiadását szerkeszti majd a lap központi hírszolgáltatója, a Londoni Metro World News irodájából.

"Izgatottan várjuk, hogy Lady Gaga irányítsa a napi újság szerkesztését! Az újság helyi csapata Lady Gagával közösen készíti el ezt a bizonyos május 17-i lapszámot" - mondta Maggie Samways ügyvezető alelnök, nemzetközi főszerkesztő.

www.ladygaga.com
www.ladygaga.com

A nemzetközi vendégszereplés részeként meghirdettek egy versenyt is, aminek szerencsés nyertese Lady Gaga szerkesztőségi titkára lehet erre az időre. A feladat csak annyi, hogy a Gaga-rajongó pályázónak ki kell fejtenie véleményét két témában: erre születtem (az angol kifejezés - Born This Way - a lemez címe), valamint azt, hogy mennyire érvényesülhet az egyenlőség a világban.

Az újság célja az akcióval, hogy együttműködésre ösztönözze a fiatalokat azért, hogy közösen vegyenek részt fontos kérdéseket érintő témákban.



Forrás: Kreatív Online

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.