Alekosz megszedi magát a ValóVilággal

feleség Való Világ valóságshow Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az okostojás már milliomosnak érezhetné magát: őszig ugyanis betelt a naptára, és feleségkereső műsorával is nagyot kaszálhat majd.

Alekosz már boldogan hátradőlhetne, hiszen ma már biztos: számára a villa után kezdődik csak az élet igazán. A ValóVilág görög hősének már most közel félszáz haknija van lekötve. A Bors információi szerint Alek alkalmanként kétszáztízezer forint plusz áfáért teszi majd tiszteletét rajongóinál.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Bármennyire is meglepő, a fellépti díjból Alekoszt csak 60-70 ezer forint illeti meg, a többit elnyeli a "rendszer". És ott van még a Szerelem a legfölsőbb szinteken című, újonnan induló párkereső műsora, amely a hírek szerint a ValóVilág után szinte azonnal elindul az RTL-en.

"Milliókat kínálnak majd fel neki az új műsorért, Győzike egykori fizetésének a többszörösét" - mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. "A kiesett villalakók fellépéseit szervező céghez valóban rengeteg megkeresés érkezik már most Alekosszal kapcsolatban. Az, hogy mennyit kaphat az új műsorért, amennyiben elindul, csak a két félre tartozik" - közölte Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.