VV Éva VV Anikó hiszti Való Világ 4 kaszinó vendégség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lelkes esemesező gázolt bele a törtető lány lelkébe, ugyanis púder nélkül negyvenévesnek titulálta. Erre Évike teljesen kiborult, és ami ezután jött, az csak hab a tortán.

Éva hisztirohamot kapott

Éva ezen a héten védettséget élvez, így megúszta, hogy Bécivel párbajozzon. Ám folyton azon kattog, hogy a legközelebbi mérkőzésen vélhetően Anikóval fog megküzdeni. Újabb kedves esemesek érkeztek, amitől a törtető lány hisztirohamot kapott. Púder nélkül negyvenévesnek titulálták, ezek után leocsmányozta saját magát, undorítónak tartja a küllemét. A békéscsabai lánynak így is kisebbségi komplexusa van, amit az SMS írója csak megerősített benne. Ezek után Alekosz borzolta tovább a kedélyeket, amikor is Aninak kezdett el udvarolni. Ezt persze nem hagyta szó nélkül a bongyor hajú lány, aki ijesztően lépett fel a turbékolókkal szemben.

Jerzynek nem az erőssége a szinkronizálás

Éva kedélyállapota javult, miután igen vicces feladatot kaptak. Az anyacsatornánál induló új török sorozatot kellett szinkronizálniuk. Nagyon komolyan vették a feladatot, bár a bambula Jerzy azt se tudta, milyen rendezvényen van, és folyton miatta kellett ismételni. Vagy elfelejtette, hogy ő jön, vagy nem tudott olvasni, vagy épp beleröhögött. Alekosz viszont zseniálisan teljesített.

Anikó a konyhában

Harmadik napja tart a vacsorahét, ezúttal Anikóra került a sor, aki Bécit választotta kuktájának. Azt már tudjuk, hogy a fekete démon nem a főzőtudományáról híres. Anikó a kaszinó estéjét szerette volna feleleveníteni, a póker világába kalauzolta el társait.

Anikó vs. főzés

Miután az alapanyagok megvoltak, Ani Béci segítségével látott neki a sütés-főzésnek. A rosszkislány végtelen lelkesedéssel állt neki, de sajnos még egy egyszerű habarás is gondot okozott neki, és még a kuktáját se tudta úgy "felhasználni", ahogy érdemes lett volna. A kotyvasztás közben megvitatták a közelgő párbaj kimenetelét: Ani úgy véli, hogy Jerzynek kapáltak. A desszertre a lány totál kinyúlt, így Béci hathatós segítségével elkészült a nutellás palacsinta.

Vacsora tálalva

Anikó krupiéként várta vacsoravendégeit, szinte egy játékterem lett a villa nappalijából. A leves mindent vitt, ám Alek a hangulatot megzavarta azzal, hogy beszólt Évának zsíros arca miatt. A második fogásban egy dolog hibázott, a túlfűszerezett párolt káposzta. Végül a rosszkislánynak pókerja volt, tarolt, ami a pontokat illeti, ő került az első helyre.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.