rendbontás Nicolas Cage rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicolas Cage-et amerikai idő szerint szombat reggel letartóztatták New Orleansban rendbontás miatt.

A színész épp a Medallion című akciófilmet forgatja a városban. Itt egy lakóház előtt arról vitatkozott a feleségével, hogy az-e a ház, amit bérelnek. Állítólag Cage durván karon fogta nejét, és egy másik lakóházhoz rángatta el. Ezt követően rendbontásba kezdett a színész: kocsikat csapkodott, majd beszállt egy taxiba. Azonban addigra a járókelők rendőrt hívtak, akinek azonnal feltűnt, hogy a színész igencsak ittas állapotban van. Utasította a férfit, hogy szálljon ki, és letartóztatta. Cage-nek május 31-én kell megjelennie a bíróság előtt.

AFP
AFP

A szemtanúk állítják, a Con Air akcióhőse vagy részeg volt, vagy be volt lőve. Ráadásul Cage egy tetováló szalon előtt elkezdte ledobálni a ruháját és követelte, hogy tetováljanak rá valamit. Aztán ő maga kérte, hogy hívják a rendőröket, mert fogalma sincs, hol lakik. A filmsztár felesége, Alice Kim - egy volt szusipincérnő - nem emelt panaszt férje ellen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.