VV Alekosz VV Gigi Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell győztesként kikerülni a villából ahhoz, hogy a valóságshow sztárjai meggazdagodhassanak. A legkeresettebb Olivér, aki hetente akár hatszázezer forintot is összehaknizik.

Sokan azt vallják, hogy a ValóVilág ismeretlen senkikből kreál ismert senkiket. A legnépszerűbb széria kiesett játékosainak gázsija egyáltalán nem ezt mutatja: nem egy villalakónak közelíti meg a fellépődíja a tehetségkutatókban feltűnt sztárok gázsiját.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"A legkapósabb kiesett villalakó Olivér, aki átlagban heti három-négy fellépésével esetenként 150 ezer forint plusz áfát és útiköltséget kér, így a hét végére hatszázezer forintot is összeszedhet. A második helyen a haknidobogón Szandika áll, aki egy-egy alkalomért 120 ezer forintot plusz áfát tehet zsebre. Őket követi Gigi és Laci párosa, akik kevesebbért, 100-120 ezer forintért és szintén útiköltségért vállalják a fellépéseket. Gigi főzés- és mixertudását csillogtatja meg a megrendelők kérésére, a többiekre eseti a kereslet" - mesélte az Új Ásznak egy fellépés-szervező, aki biztos benne: ha Alekosz elhagyja a villát, rögvest az első helyre ugrik majd feltehetően 200 ezer forintos fellépődíjával.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

/1104/Val_V20114189556

VV4 párbaj: Erre senki sem számított!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-parbaj-erre-senki-sem-szamitott.htmlVV4: Jerzy vezet a párbajon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-jerzy-vezet-a-parbajon.htmlCsillag születik 3: Az új Bikicsunáj már megvanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-csillag-szuletik-3-az-uj-bikicsunaj-mar-megvan.htmlVV4: Éva úgy ugrált, ahogy Jerzy fütyült nekihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-vv4-eva-ugy-ugralt-ahogy-jerzy-futyult.htmlVV Gigi kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-vv-gigi-magyarazkodik-es-kitalalt-a-lifehunak.htmlÁrpa szexibb, Hajdú botlábúbb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-nagy-duett-arpa-szexibb-hajdu-zsenialisabb-mint-valaha.htmlVV4: Éva hisztirohamot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-vv4-eva-hiszti-rohamot-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.