terhesség Kate Hudson inga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson boldogabb már nem is lehetne: a napokban kiderült, hogy az állapotos szépségnek kislánya lesz.

A harmincegy éves színésznő nemrég egy talkshow-ban bevallotta, hogy egy ősrégi módszer, az inga segítségével tudta meg kisbabája nemét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igazán könnyű használni az ingát. Kell hozzá egy hajtincs és egy gyűrű. A gyűrűt rá kell fűzni a tincsre, és a pocak fölé kell tartani. Ha a gyűrű körbe-körbe jár, akkor kislány, ha pedig előre hátra, akkor fiú lesz a baba" - vallott boszorkányos taktikájáról Kate, aki az inga segítségével derítette ki, hogy kislányt vár.

Kate-nek már van egy hétéves kisfia, Ryder, első férjétől, Chris Robinsontól. De vajon nem lesz csalódott a kismama, ha kislány helyett fiú lesz majd a csöppség? "Ha mégis fiam lesz, üsse kavics. Ryder imádni fogja, ha lesz egy öccse" - mondta boldogan az énekesnő, aki nyárra várja gyermekét Matt Bellamy zenésztől.

Hihetetlen! Kate Hudson is állapotos!http://www.life.hu/anyaskodj/20110113-hihetetlen-kate-hudson-is-allapotos.htmlVV4: Olivér, Gigi, Zsófi visszaköltözött a villába!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv4-oliver-gigi-zsofi-visszakoltozott-a-villaba.htmlVV Éva lepatkányozta Zsófit! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv-eva-lepatkanyozta-zsofit-aki-emiatt-nem-birja-video.htmlKékvérű apa és fiahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110418-harry-herceg-es-karoly-herceg.htmlNicolas Cage botrányos hétvégéjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-letartoztattak-nicolas-caget.htmlHatalmas bulival ünnepelte szingliségét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-christina-aquilera-elvalt.htmlMilliókat keresnek a ValóVilág kiesőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-milliokat-keresnek-a-valovilag-kiesoi.htmlTetoválás mindörökkéhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110418-tetovalaskiallitas-nemetorszagban.htmlVV4 párbaj: Erre senki sem számított - Jerzy kiejtette Bécit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-parbaj-erre-senki-sem-szamitott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.