Brad Pittet a sztárszakács tanítja főzni

Brad Pitt főzés Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad kedvese, Angelina Jolie épp elég elfoglalt a hat csemetével, így a szívtipró egy igazi sztárszakácsot fogadott fel, mert minden vágya, hogy megtanuljon főzni.

A Becstelen brigantyk sztárja főzőleckéket vesz. Oktatója pedig nem más, mint Anglia egyik legnépszerűbb sztárszakácsa, Jamie Oliver - olvasható a The Sun magazinban.

AFP
AFP


Jamie Oliver szívesen látott vendég lett a sztárpár Los Angeles-i otthonában - itt folynak ugyanis a főzőleckék. Brad azért döntött a tanulás mellett, mert elege lett a gyorséttermi kosztból, és minden vágya, hogy végre ő főzhessen csodaszép nejének és hat csemetéjének. Jamie Oliver pedig - aki egyébként hosszú évek óta a sztár jó barátja - nagyon örült a megtisztelő feladatnak. "Jamie épp egy TV-műsor miatt időzik Los Angelesben, Brad pedig kihasználja az alkalmat, hogy minél többet tanulhasson tőle" - vallotta a színész egy ismerőse. "Ő és Angie nem túl jártasak a konyhában. A reggeli müzlit még elkészítik, de máshoz nem nagyon értenek. Általában étterembe járnak, vagy otthon, a szakácsuk kosztján élnek. Ha pedig a szakács szabadságon van, el-elcsábulnak egy gyorsétteremben. Éppen ezért döntött Brad most Jamie mellett, hogy minél egészségesebben élhessenek. Ehhez pedig nem gyorsétterem, hanem otthoni koszt kell" - tette hozzá az ismerős.


VV4: Béci frusztrált, és fél az emberektől!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-vv4-beci-frusztralt-es-fel-az-emberektol.htmlVV4: Váratlan szerelmi dráma Jerzy és Gigi közötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110419-vv4-szerelmi-drama-jerzy-es-gigi-kozott.htmlSusan Boyle kettős életehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110419-susan-boyle-viaszbabu-lett.htmlMariah Carey is szerepel az X-Faktorban!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110419-mariah-carey-is-szerepel-az-xfaktorban.htmlKiderült: Kislánya lesz a színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110419-kate-hudsonnak-kislanya-lesz.htmlVV 4: Béciék átverik Jerzyt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110419-beci-es-gigi-semmibe-veszi-jerzyt.htmlUFO-inváziót indít decemberben a KFThttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-ufoinvaziot-indit-decemberben-a-kft.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.