VV4: Alekoszt kikötözve kényeztették a lányok!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó VV Jerzy Való Világ 4 szerelem sértődés összefoglaló szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa lányai nem haboztak, amikor a görög szoknyapecér felkérte őket egy keringőre. Egy gyors taktikai megbeszélés után elkapták az érdi okostojást, megkötözték, majd levetkőztették, és egy pikáns játékkal kedveskedtek neki.



Alekosz ismét faragatlan megjegyzést tett Évára, ezúttal a lábkörmei nem tetszettek neki. A törtető lánynak több se kellett, megint robbant a bomba, égett a villa. Olivér védelmébe vette a békéscsabai lányt. Szerinte Alekosznak nem kellene mindig bántania, így is elég érzékeny. A vagány srác a teraszon simogatta Évike lelkét, és próbálta újraépíteni megtört önbizalmát. Végül a görög is csatlakozott a terápiához, de a beszélgetés nem alakult szerencsésen.

Jerzy és Gigi viszonya tovább bonyolódik

A villa gerlepárjának alkalma nyílt arra, hogy eldöntsék: jobbra vagy balra. De mielőtt még egymás szemébe nézhettek volna, és őszintén bevallották volna érzelmeiket, jött a villa fenegyereke pszichológus álarcot öltve. Jerzy kinyílt és mindent bevallott Olivérnek. Zsófika új melleit összenyomva okoskodott Giginek, hogy szerinte semmi keresnivalójuk egymás mellett.

Gigi kiborult Alekoszon és Jerzyn

A lakóknak hazugságvizsgálatot kellett végezniük egymáson. Az exvillalakók játszották a poligráf szerepét, nekik kellett eldönteni, hogy a bent lévő játékosok válaszai mennyire igazak. A feladat alatt Alekosz és Gigi ugrott össze, ugyanis Rácz hugica magára vette azokat a dolgokat, amiket a görög dumagép fogalmazott meg a bátyjáról. A következő vita főszereplője szintén Gigi volt, aki Jerzyvel rúgta össze a port. A téma ezúttal az önmegvalósítás volt. Végül négyszemközt rájöttek, hogy senki nem ismer senkit, újból meg kellene ismerkedniük. Ez vajon szakítás?


Alekoszt kikötözték és levetkőztették

Olivér lehetőséget kapott arra, hogy bulit rendezzen, de csak három embert hívhatott meg a partira. Alekoszt, Évát és Jerzyt választotta. A három kimaradt lány pedig a nyugiszobában beszélte ki Jerzyt a és Gigihez fűződő viszonyát. Miután a lányok bevonultak a hálószobába, a görög hódítónak elindult a fantáziája, a lányok pedig a kedvére tettek: kikötözték és kényeztették vagy épp kínozták. A szexkiborg ezután Évát kergette meg, de a fogócskát a golyói bánták. A nagy futkározásban a szoknyapecér átesett a medencén, és beverte legbecsesebb testrészét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.