Együtt lazultak az X-Faktoros szívtiprók

X-Faktor Király L. Norbi Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges pihenőnapot tartottak az X-Faktor sztárjai.

Alaposan felpörgött Vastag Csaba és Király L. Norbi élete az RTL Klub tehetségkutatója óta. Nem csoda, hát, ha a fiúk minden alkalmat megragadnak a feltöltődésre. A két tehetséges énekesnek nem sok ideje jut saját magára, éjszakánként fáradtan dőlnek ágyba. Így a fiúk nagyon élvezték, hogy a minap végre akadt pár szabad percük, amit regenerálódással tölthettek. Csaba és Norbi együtt vettek részt egy villámgyors edzésen, majd közösen fogyasztottak el egy egészséges ebédet a szabad ég alatt. A különleges pihentető pasinap végén hátmasszázst és manikűrt is kaptak a srácok, akik majdnem elaludtak kezelés közben.

Redlemon
Redlemon

"Annyira felgyorsult az életünk az X-Faktor óta, hogy nem foglalkozunk szinte semmivel. Rendszerint hajnalban érünk haza, én olyankor már csak arra vágyom, hogy letegyem a fejem és aludjak. Legalább az étkezésemre nem kell külön gondot fordítanom, amióta kapom a zsírégető klub egészséges ételeit." - árulta el a tehetségkutató győztese, aki nagyon élvezte, hogy végre kipihenhette magát, még ha csak pár órára is. "Jól éreztük magunkat Norbival, mindketten el tudtunk volna aludni masszázs közben. Bármennyire is fontos számomra a küllem, nem sűrűn jártam ilyen helyen, manikűr közben is azt lestem, nehogy meglásson valaki!" - tette hozzá nevetve Csaba, aki egyáltalán nem tartja magát piperkőcnek.

Redlemon
Redlemon

"A nagy hajtásban jó volt egy napot pihenéssel tölteni." - árulta el Norbi, aki nagyon örült, hogy végre egy jót ehetett nyugodtan, rohanás nélkül. "Fontosnak tartottam, hogy a sporton és a szépülésen kívül az étrendünkkel is foglalkozzunk. Remélem, hogy több ilyen napot is össze tudunk még hozni Csabival." - tette hozzá mosolyogva a különleges hangú énekes.


VV4: Anikó és Olivér viszonya kezd eldurvulni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110421-vv4-veget-ert-a-villaszerelem-jerzy-lapatra-tette-gigit.htmlKulisszatitkok a Nagy Duett főpróbájárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110421-tv2-kulisszatitkok-a-nagy-duett-foprobajarol.htmlSusan Boyle büszke molett alkatárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110421-susan-boyle-viasz-szobrot-kapott-a-madame-tussauds-muzeumban.htmlNapi százezerért költöztek be a régi villalakók?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110421-felmillioert-ment-vissza-oliver-a-villaba.htmlGombos Edináéknál jön a második gyerek? - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-tavaszi-sztarszuret-nacsa-oliver-az-eskuvojere-keszul-gombos-edinaek-a.htmlVV4: Alekoszt kikötözve kényeztették a lányok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-valo-vilag-4-alekoszt-kikotoztek-es-lanyok-kenyeztettek.htmlBoldog születésnapot Jack!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110420-jack-nicholsonnak-szuletesnapja-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.