Való Világ valóságshow VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 150. villanap Éva és Anikó büntetőlevelével kezdődött: a lányok Zsófi török estjén többszöri felszólítás után sem vették fel a portjukat, szüntelenül susmorogtak, ezért egész nap egy kézi mikrofonba kellett beszélniük.

Se veled, se nélküled

Gigi és Jerzy kapcsolata tovább bonyolódik: szakításuk után továbbra is egy ágyban aludtak, sőt a török esten ismét szerelmes pillantásokat vetettek egymásra és csókolóztak is. Persze reggel rájöttek, hogy ez butaság volt, ezért teljes nyugalomban megbeszélték, hogy el kell engedniük egymást. Gigi szerint Jerzy szeretethiánya miatt változtatgatja álláspontját, de nem teljesen érti a szépfiút. Érdekes, hogy a Rácz lány hogy "szenved", talán pont ezt az érzelemmentességet nem bírták benne a tévénézők. Még mindig feldereng a kérdés, hogy Gigi csak színészkedik-e. Tényleg vágyik Jerzy szeretetére, vagy inkább a nyereménylakás óriási teraszára képzeli magát, ha már Béci és ő is kiestek a versenyből.



Jerzy és Gigi péntek este ismét együtt háltak (ki hitte volna?), sőt végigcuppogták az estét, amitől Anikó kiakadt, s átcuccolt a nyugiszobába. Alekosz viccből odabiccentett Olinak, hogy menjen a napraforgó után, beszéljék meg a sérelmeiket. Olivér persze rögtön felcsattant Alek rossz tréfáján, maximálisan elhatárolódik egykori flörtjétől.



Rózsaceremónia

A villalakóknak őszinteségi játékot kellett játszaniuk: rózsát illetve kaktuszt ajándékozhattak társaiknak aszerint, kiről mit gondolnak. Persze indoklással együtt kellett átadni a növényeket. Alekosz egy gyönyörű, ám törött rózsát ajándékozott Anikónak. A virágszálat átadta a rosszkislánynak, s azt mondta, azt a törést bizony meg kell hegeszteni, méghozzá ő a tökéletes mesterember, aki elbánna a sérült rózsával. Anikó Olivérnek kaktuszt szánt, amit azzal magyarázott, hogy a rózsa elhervad, de a kaktuszról mindig ő fog eszébe jutni. Cseles! Éva Giginek szintén kaktuszt adott, s elmondta a lánynak, hogy sokkal különbnek tartja Gigit testvérénél. Jerzy Évának és Alekosznak rózsával kedveskedett, mivel kapcsolatuk pozitív irányba halad. Gigi két virágot is adott exének, a rózsa a kapcsolatuk elejére vonatkozott, a szép virágos kaktusz pedig örökre megmaradhat.



Alekosz őrült terve

A villa napraforgója szerint elengedhetetlen, hogy Évával összecsapjanak: neki ez presztízskérdés, de legjobban persze Alektől tart, aki nem semmi tervet eszelt ki. Sokat gondolkodott azon, hogy küldetésének tekinti azt, hogy Évát megmentse a közelgő párbajtól. Odáig jutott a filozofálással, hogy simán beáldozná magát azért, hogy Évának ne kelljen újra megmérkőzni, mert úgy érzi, a törtető szöszi lemerülőfélben van. Ösztönösen ragaszkodik Évához és ahhoz, amit ketten képviselnek a villában, szerinte az lenne a legszebb, ha ketten, kézen fogva állnának a fináléban. Alek terve szerint neki kéne kimennie Anikóval, rádumálná Jerzyt és Évát, hogy rápakolják vasárnap a jeleket. Nem semmi ez az ötlet, s az sem, hogy Alekosz mennyire fontosnak tartja Évával való barátságát. De vajon miért? Nincs emögött számítás? Csak színtiszta barátság?
Érdekes az is, hogy a taktikai megbeszélést Gigivel folytatta, a lány pedig többször utalta arra, hogy nem csak Alek gyűjthetné be a jeleket, hanem Jerzyre is tehetnék a korongokat. Talán így akarja megbosszulni azt, hogy Jerzy szakított vele?



Vajon Alek tényleg magára pakoltatja a jeleket? Továbbra is tartanak a megerősödött Jerzytől? Anikó párbaj nélkül bekerülhet a fináléba? Vasárnap minden kiderül, hisz eljött a VV4 utolsó kiválasztása.

VV4: Alekosz: "Meg kell mentenem Évát a párbajtól!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110423-vv4-alekosz-meg-kell-mentenem-evat-a-parbajtol.htmlVV4: Áll a bál Gigi és Jerzy rokonai között!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110423-vv4-jerzy-kihasznalta-gigit-gigi-es-jerzy-rokonai-osszevesztek.htmlVV4: Jerzy és Gigi között újra tombol a szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110422-jerzy-megis-szerelmes-gigibe.htmlVV4: Anikó és Olivér viszonya kezd eldurvulni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110421-vv4-veget-ert-a-villaszerelem-jerzy-lapatra-tette-gigit.htmlVV4: Alekoszt kikötözve kényeztették a lányok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-valo-vilag-4-alekoszt-kikotoztek-es-lanyok-kenyeztettek.htmlVV4: Anikó újra elcsábíthatja Olivért?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-aniko-elcsabithatja-olivert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.