számítás Való Világ valóságshow szerelem VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi és Jerzy szakítása a családtagokat is egymás ellen fordította. Béci szerint Jerzy kihasználta a hugát, csak a lehetséges győzelem miatt szexelt Gigivel.

Gigi rokonai szerint Jerzy volt az, aki kihasználta a lányt, a lengyel fiú hozzátartozói szerint viszont a lány őszinte érzelmek nélkül játszotta a hősszerelmest. Míg a páros a villában szakít, majd újra kibékül, addig a rokonok házon kívül mutogatnak a másikra - írta meg a Bors.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub



"Sokan szerették ezt a párost, de szerintem nem volt őszinte a kapcsolat, a bezártság kergette őket egymás karjaiba" - mondja a Borsnak Jerzy sógora. "Hogy ezek után mit gondolok Gigiről? Színház az egész világ, és színész benne minden ember. Gigi nagy szerelme csak szó volt tartalom nélkül. Azt nem tudom, mennyien tudják, hogy ez a lány egyáltalán nem akart visszamenni a villába, végül aztán mégis rávette magát. Ennyire nem hiányzott neki Jerzy. Szerintem akkor ábrándult ki végleg Jerzyből, amikor kiütötte a játékból a testvérét. De még ennek ellenére sem volt olyan bevállalós, hogy ő szakítson, mert előre tudta, hogy az lesz a szimpatikus fél az emberek számára, akit kirúgnak."

"Jerzy kihasználta a húgomat" - mondta Béci. "Szerintem azért élt vissza a testvérem érzelmeivel, hogy megerősödjön és a fináléba jusson. A terve sikerült, most már nincs szüksége a megvezetett húgomra."


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.