Való Világ 4: Anikó lett az utolsó kiválasztott!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó VV Jerzy Való Világ 4 kiválasztás döntő párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy mennyire kifordultak önmagukból a villalakók. A vasárnapi összefoglalóban egyik pillanatban ezt, másikban azt hallhattuk Anitól, Alektól, Jerzytől és Évától. Nagyon megviseli őket a közelgő párbaj, és bizton állíthatjuk, hogy eddig a Való Világ történetében sosem volt ilyen szintű a taktikázás. Mindenki mást mond a másiknak, és mindenki foggal-körömmel küzd azért, hogy finalista legyen.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A lányok tartanak egymástól

Évát nem hagyta nyugodni az, amit Gigi mondott neki Alekosz tervéről, ezért reggel elbeszélgetett Alekkal. A fifikás szexkiborg azonban semmit sem árult el Évának, flegmán közölte vele, hogy nem kell félnie Évának a párbajtól, ennek meg kell történnie, és kész. Anikó is görcsöl, nem akar a göndör amazonnal kimenni, mert tart tőle.

Rajzverseny a villában

Érdekes feladatot kaptak feszültségoldásként a villalakók: egymásról kellett portrékat rajzolniuk, ami igazán mókásra sikerült. A gögög okostojás nem tudta lerajzolni Zsófikát, mert azt mondta, lehetséges, hogy beleszeretett, s ezért nem tudja papírra vetni a naíva vonásait. "Alakítsunk valami vadat így 19 évesen!" - mondta Alekosz. Később, mikor a kész rajzokat kellett bemutatniuk, a púpos csődör sajátos stílusában beszélt rajzáról: leírni képtelenség, mert megint sületlenségeket próbált értelmesen előadni. Ez már művészet, kérem szépen!

Az ex-villalakók kiválasztása

Szombaton még bent voltak az ex-villalakók és nekik is el kellett próbálniuk a kiválasztást. Oli meg akarta védeni Évát, ezért Jerzyre tette, Gigi Alekoszra, Zsófika szintén Jerzyre.
Alekosz ezután megosztotta tervét a többiekkel: ő menne párbajozni, s Anikót vinné magával, hogy megvédje hű barátját, Évát. Anikó ezen vérig sértődött, mert a fekete démon még mindig úgy gondolja, hogy párbaj nélkül megússza, s bekerül a fináléba. Éva sírva fakadt, mert azt mondta, benne van a pakliban az is, hogy Anikó kiütné a legjobb barátját, s azt ő nem tudná megbocsátani magának, sőt, feladná a játékot, ha Alek miatta esne ki.
Olivér azt tanácsolta legjobb barátjának, hogy próbáljon meg hatni Jerzyre: amennyiben őt választják ki, mindenképp Anikót vigye ki magával.

Búcsúbuli és kuszálódó szálak

A szombat esti búcsúbuli az alkohol és a taktika jegyében telt. Időről időre kis klikkek alakultak és a kiválasztásról beszélgettek. Éva felöntött a garatra és egyik percben még ölelgette Jerzyt, majd azt mondta, hogy a szépfiúnak nincs keresnivalója a házban. Mikor Alekosz előadta a tervét Olinak és Évának, Olivér azt mondta barátjának, hogy ezt nem teheti meg vele! Éva pityókásan többször elmondta, hogy nagyon örülne, ha Alek menne párbajozni helyette.
Az este természetesen nem volt konfliktusmentes, Jerzy és Anikó szépen összebalhéztak egy nézői sms-en. A balhé után Éva kiült Anihoz cigizni, és többször elmondta neki, hogy jófejnek tartja Jerzyt és tényleg sokat fejlődött, de úgy gondolja, hogy a rövidke, 1 hónapos produkciója miatt nem nyerheti meg ezt a játékot. Remélhetőleg csak az alkohol beszélt Évából, de már Alekoszt, jó barátját is leszólta: utálja a pasikat, és nem érti, miért érzik magukat nyeregbe a fiúk, miért gondolják azt, hogy majd a lányok megküzdenek egymással. Olyan volt, mintha egy teljesen más embert láttunk volna, Éva pár percre kifordult önmagából. Alek is hol azt mondta, hogy menne párbajozni, hol a lányok csatáját emlegette.

A kiválasztás - Anikó kapta a zöld kendőt

Lilu bejelentkezése után azonnal elkezdte faggatni a négy fiatalt: Anikó elmondta, hogy szerinte neki most jött el az ideje, Alekosz pedig lemondóan beszélt előzetes mentőtervéről. Az is szóba került, hogy a két fiú úgy érzi, a lányok szövetkeztek ellenük. Lilu próbálta Olivérről kérdezni Anikót, de a lány meglepően diplomatikusan válaszolgatott a kellemetlen kérdésekre.
Kisfilmek, reakciók, kérdések, a villalakók idegei pattanásig feszültek, látszott rajtuk, hogy legszívesebben kihagynák ezeket a kötelező köröket.
Jerzy Évára tette a jelét, annak ellenére, hogy közelebb érzi magához a villa törtetőjét, mint Anikót. Fájnak neki azok a dolgok, amiket Éva mondott neki, nem tudja elfelejteni a beszólásokat. Éva elmondta, hogy nagyon jól esett neki Alekosz gesztusa, de sosem tette volna barátjára a jelet, még akkor sem, ha ezzel megmenekülne a párbajtól, épp ezért nagy vetélytársára, Anikóra dobta jelét. Alek nem azért tette a jelét Anikóra, mert nem szeret vele együtt élni, s nem szeretné a fináléban látni, csupán most így döntött. Anikó szeretne végre irányítani, szeretné, ha a fiúk nem ülnének nyugodtan a babérjaikon, ezért Alekoszra tette jelét. Anikó tehát két jelével megkapta a zöld kendőt, így ő a finisben fogja először megmérettetni magát. Vajon Évát viszi ki magával, hogy létrejöjjön az amazonok párbaja? Vagy Jerzyt viszi a köztük feszülő ellentétek miatt? Szerdán minden kiderül.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.