reality show Való Világ 4 kiválasztás VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem tudja, mi ütött Anikóba, még ugyanis villabéli legjobb barátnőjével is csak rébuszokban beszél, és nem lehet eldönteni, hogy mire készül. Az az egy biztos, hogy nehéz döntés előtt a fekete lány, hiszen rajta kívül már mindenki rutinos párbajozó.

Jerzy és Gigi utolsó éjszakája

Vasárnap az ex-villalakók az utolsó reggelt és napot töltötték a luxusbörtönben. A szerelmespár alaposan átbeszélte, hogy mi lesz, vagy mi nem lesz a kapcsolatukkal. Jerzy ismét összeszedte a gondolatait, és ismét elmondta a Rácz hugicának, mit is érez vele kapcsolatban. A gerlepár képes volt egy homlokra adott puszit is másképp értelmezni az utolsó estén. A szenvedő alanyok végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, s a lány továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint nem kell neki több pasi.

Anikó elkezd taktikázni

Közeledett a könnyes búcsú, de a régi lakók még a kiválasztás előtt ellátták jótanácsokkal barátaikat. Természetesen Olivér Alekoszt és Évikét támogatta okos gondolataival, míg Gigi Jerzy-re, Zsófi pedig Anikóra próbált hatni. A fekete hajú lány közben elhintett egy érdekes dolgot, amit eddig nem hozott a felszínre, miszerint ő szeretné irányítani a szálakat. Ám a többiek is kezdik kapizsgálni a rossz kislány gondolatait, szerintük nem olyan biztos, hogy az Évának üzenne hadat a kihívás alkalmával. Pontos részletekkel sajnos nem szolgált a napraforgó kisasszony.

Olivér megríkatta Anikót

Mielőtt elhagyták volna a luxusvillát az ex-játékosok, mindenki kedveskedett mindenkinek egy kis aprósággal. Olivér a bentléte alatt folyton kerülte a forró kását. Anikót nagy ívben elkerülte, még a szemkontaktust se merte felvenni vele. Ám most megtört a jég: a vagány srác búcsúajándéka igen meghatotta a fekete szépséget, aki könnyekre is fakadt. Anit édesanyjáról készült fényképpel lepte meg, amiért odáig meg vissza volt a rossz kislány. Ezen kívül mindenki megkapta a magáét, majd jött a könnyes búcsú.

Anikó célja a zöld kendő

Ahogy kitették a lábukat a többiek, egyből a kiválasztás került a középpontba. A feladat szerint egymás között kellett kokketálni az elkövetkezendő jelrakásról és párbajról. Anikó továbbra is titkolózott, az az egy viszont biztos, hogy a zöld kendőt a saját karján akarja látni. Mint tudjuk, a célját elérte. Jól összekuszálta a fekete gyöngyszem a dolgokat, bár valójában mindenki manipulált mindenkit.

Kiválasztás utáni feszültség

A kiválasztás alatt Lilu leleplezte a fiatalokat a kisfilmek bejátszásával. Ezek után nem lehetett mellébeszélni, itt borult a bili, és kitört a botrány. Mindenki összeveszett mindenkivel, Alekosz kezdte Évával, a törtető lánynak ugyanis voltak olyan pillanatai és megjegyzései a fináléval kapcsolatban, ami hagy maga után némi kivánnivalót. Ám az okostojásnak nemcsak ez nem volt az ínyére, hanem a Jerzy elleni szövetkezés sem. Közben van, aki Anikó-Éva párbajra számít, s van, aki úgy érzi, hogy nem lesz csajos iszapbirkózás. Az igazmondó hinta Anikó és Jerzy között okozott feszültséget, a rossz kislány ugyanis nem tudta magában tartani véleményét a szépfiú és Gigi szakításáról, amihez valójában semmi köze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.