Anikó kihasználja a férfiakat - celeb akar lenni bármi áron

VV Anikó csábítás Való Világ bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa rosszkislánya nem szereti, ha könnyűvérű nőnek nézik, ennek ellenére tökéletesen trükközik és játszik a férfiakkal, mert szerinte azok megérdemlik.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Anikó csinos és kívánatos lány, ezt ő is jól tudja magáról. 2009-ben jelentkezett A Királynő című műsorba, tavaly pedig bekerült a ValóVilág legújabb szériájába. Szemezgetve a szépség bemutatkozó kisfilmjeiből, egy kicsit más Anikó képe tárult fel előttünk. Vajon csak megjátszotta magát a négy hónap alatt a fiatal lány, és Olivért is legalább annyira kihasználná a villából kijövet, mint a bulikban megismert férfiakat?

,,Huncut vagyok és kacér. Szeretem, ha a férfiak falnak a tekintetükkel, de nem szeretem, ha könnyűvérű nőnek néznek. Nagyjából két órát készülök egy partyra, egy ruhát két bulira sosem veszek fel. Játszom a férfiakkal, mert megérdemlik, hogy játsszanak velük. Amikor érzem, hogy elkezd nyomulni, az értésére adom, hogy innentől számomra már nem pálya. Engem egy férfi addig érdekel, amíg meg nem kaptam." - vallotta a lány, aki azt is elmesélte, miért szereti annyira a bulikat.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


,,Elmegyek 2000 Forinttal bulizni, egy ezres a beugró, a többin úgy berúgok, hogy a hajamnál fogva húznak ki. Szeretek becsiccsenteni." - mesélte Anikó. A lány saját állítása szerint mindig érezte, hogy mostani életénél többre hivatott, és ki akar törni. Ehhez pedig a celeblét és a tökéletes külső nagyszerű ajánlólevél. ,,Sokkal többre vagyok hivatott, minthogy egy műkörmös asztal mögött öregedjek meg. Szeretném kihasználni a lehetőségeimet, hiszen most vagyok fiatal." - tette hozzá a lány.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A hallottak fényében nem lenne meglepő, ha kiderülne, Anikó hónapokig taktikázott és csak heccből csábítgatta a villa férfi lakóit - akiknek azonban nem kellett a könnyűvérűnek tűnő lány. Olivér inkább szerelmét, Enikőt választotta a fekete démon helyett, és Béci szerelmi életét sem kavarta fel, amikor Anikó megpróbálta őt behálózni szerelmével...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.