Kate Hudson eljegyzés Muse gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate igen elfoglalt mostanában: a babavárás mellett most már a leendő esküvőjével is foglaltoskodik.

Goldie Hawn szépséges lánya és a Muse zenekar frontembere, Matt Bellamy közel egy éve szerettek egymásba. Kate januárban jelentette be terhességét, a napokban pedig arról pletykált, hogy már menyasszony lett.

Northfoto
Northfoto


Kate egy talk-show ban szerepelt, amikor a műsorvezetőnek, Matt Lauer-nek feltűnt a színésznő gyűrűsujján díszelgő hatalmas gyémántgyűrű. Kate elismerte, hogy van mit megosztania a nézőkkel: ,,Nem tettem közhírré, hogy eljegyeztek. Vártam, hátha feltűnik valakinek." - reagált a riporter csodálkozására a szőkeség, aki elárulta azt is, hogy a romantikus lánykérésre New York-ban került sor egy héttel ezelőtt.

Kate gyűrűje is megér egy misét: Michael O'Connor ékszerszakértő állítja, hogy a Hudson ujján látható gyémánttal díszített ékszer körülbelül kilenc karátos, és körülbelül negyvenmillió forintot kóstál. ,,Kate híres bohó és vicces személyiségéről, de ez a gyűrű mégis illik hozzá, annak ellenére, hogy elegáns és kortalan."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.