Pippa Middleton Kate Middleton tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middletonról már szinte mindent tudunk - íme öt dolog a leendő hercegnő húgáról, Pippáról. Tanulhatunk tőle!

1. Pippa nagyon jó parti. 2008-ban a Tatler magazin őt választotta a legpartiképesebb szinglinek Angliában. Mostanában Pippa az angol krikettjátékossal, Alex Loudonnal randizik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. A saját erejéből ért el szinte mindent - az edinburgh-i egyetemen szerzett diplomát. Egyetemistaként Lord Edward Innes-Kerrel, Roxburghe hercegének fiával és Earl Percyvel, Northumberland hercegének örökösével lakott együtt.

3. Akárcsak a szülei, ő is partiszervezőként dolgozik. 2010-ben ő indította el a The Party Times online magazint, mely tippeket és ötleteket tartalmaz nagyszerű összejövetelek leszervezéséhez. Szülei, Michael és Carole 1987-ben alapították partikellékes vállalkozásukat. Ők azóta milliárdosok lettek.

4. Pippa lelkesen támogatja a jó ügyért való megmozdulásokat. Kate Middleton leendő tanúja a "Too Many Women" nagykövete: pénzt gyűjtenek a mellrákban szenvedők megsegítésére. 2010 őszén ő szervezte azt a spanyol stílusú partit, ahol több mint 7500 font gyűlt össze az alapítvány számára.

5. A Pippa csak egy becenév, nem ez az igazi neve. Kate húgának teljes neve Philippa Charlotte Middleton, de a családja csak "Pip"-nek hívja. A Philippa valójában azt jelenti, hogy "a lovak szerelmese", ami azért is vicces, mert a lány soha életében nem ült lovon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.