reality show Való Világ 4 párbaj VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó és Éva egyenesen retteg: egymás szavába vágva, könnyek között taglalták a helyzetüket, és próbálták nyugtatni egymást - sikertelenül. Mindketten csalódottak, de leginkább kimerültek - kérdés, hogy az összeborulásban mennyi a taktika, és az is, hogy az alábbi jelenet milyen hatással lesz a közelgő kiválasztásra, és az azt követő párbajra.

VV4: Éva idegbeteg a kihívás miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-vv4-eva-tiszta-idegbeteg-az-utolso-kihivas-miatt-a.htmlAnikó kihasználja a férfiakat - celeb akar lenni bármi áronhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-vv-aniko-bemutatkozo-kisfilmje.htmlVV4: Anikó érdekes stratégiába kezdetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-erdekes-strategiaba-kezdett.htmlVV4: Anikó kiborult Olivér távozásakor - Videó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-kiborult-oliver-tavozasakor-video.htmlValó Világ 4: Anikó lett az utolsó kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110424-valo-vilag-4-az-utolso-kivalasztas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.