reality show Való Világ 4 VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves vitába keveredett a két jóbarát, Alekosz és Éva. Anikó partiján Alekosz terminátornak öltözött, és kissé túljátszva szerepét lealkoholistázta barátnőjét, Évát, aki ettől teljesen összetört. Anikó pedig döntött: Évát hívta párbajra.

Alekosz és "bókjai"

Szép napra ébredtek a villalakók, amikoris megérkezett a szépítő csapat, hogy a lányok frissen és üdén billeghessenek a kamerák előtt. Éva beadta a derekát, és megengedte, hogy kiegyenesítsék a haját. Alekosz beszélte rá erre a lépésre, ehhez képest egy bókot sem bökött oda a görög okostojás a törtető lánynak. Természetesen az átalakítás alatt a kihívás volt a téma.

Villából színház

Az első kívánságnap Anikóé lett, aki színházat szeretett volna varázsolni a luxusvillából, így Gór Nagy Mária színművésznőt várhatták a nagy kuplerájba, amit a rosszkislány igyekezett seperc alatt eltüntetni. Első körben kiűzték magukból a rosszat vicces feladatok útján, majd következtek a színészi gyakorlatok, amelyekből Alekosz nem igazán vette ki a részét. A stoppolós szituációs játék meglepő módon kifogott rajta. Végül mindenki élvezte a különböző gyakorlati feladatokat.

Alekosz gonosznak nevezte Anikót

Nagyon izgalmas játékot kaptak a játékosok. A feladat az volt, hogy próbáljanak a másik fejével gondolkodni. Így az adott kérdésekre a másik agyával kellett válaszolni. A központi téma természetesen a kihívás és a párbaj volt. Alekosz Éva bőrébe bújt, míg Anikó az okostojáséba, a helyzet pedig ismét kiéleződött: először Alek és a törtető lány között, amibe a fekete szépség is belefolyt, s ezek után nem kertelve a görög amorózó olyan szavakkal illette a fekete szépséget, ami igen bántóan hatott rá.

Alekosz lealkoholistázta Évát

Anikó tarthatott egy partit, ahol híres embereknek öltöztek be. Ám a fekete szépség továbbra sem tudta túl tenni magát az Alek és közte zajlott beszélgetésen. Ráadásul a görög hódoló még rátett egy lapáttal. Alekosz túlságosan átélte Terminátor szerepét, és már-már félelmetes volt az előadása. Ha mindez nem lenne elég, betalálta lelki társát is, Évát, amiért megitta az utolsó korty borát. Az este folyamán a görög amorózó szó szerint alkoholistának titulálta a felrobbant hajú lányt, aki elveszítette a fejét, és teljesen kiborult.


Anikó Évát hívta ki párbajra

A törtető lánynak kitűnőek a megérzései, ő előre látta, hogy Anikó őt hívja ki párbajozni. Ám Évike nem riadt vissza a lány döntésétől, kijelentette, hogy nem fogják ezúttal se cserbenhagyni a szavazói és ott lesz a fináléban.

Anikó nagyon izgatott volt a legutolsó kihívás alkalmával, elmondása szerint nagyon nehezen hozta meg döntését. A rosszkislány végső döntését kis filmek bejátszásával próbálták meginogtatni. Ha mindez nem lenne elég, három ex-villalakó érkezett a stúdióban, akik szintén felbolygathatták a fekete szépség lelkét és eszét. Béci szerint Alekoszt kellene párbajra invitálni, Tordas Éva ellen szónokolt, míg Szandika a kint létre hivatkozva Jerzyre buzdította barátnőjét. Mindezek után a Napraforgó döntött, s miután mindenkinek jól odapirított a zöld kendőt végül a törtető lánynak, Évának nyújtotta át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.