Détár Enikő színésznő műsorvezető Reflektor magazin lecserélés D.Tóth András távozik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubbal. A Reflektor új műsorvezetője a csatorna más műsoraiból már ismert D. Tóth András lesz.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Május elsejétől már nem Détár Enikő lesz a Reflektor műsorvezetője, ugyanis a csatorna és a színésznő közös megegyezéssel szerződést bontott. Détár 2003 márciusa óta volt a Találkozások, majd pedig az RTL Klub sztármagazinjának, a Reflektornak a műsorvezetője. Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a hírt kommentálva elmondta, hogy "a közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezető-csere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását, a műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik."

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


A színésznő helyett májustól D.Tóth András vezeti majd a Reflektor magazinműsort, István Dániellel felváltva. A televíziós 2006. óta dolgozik az RTL Klub-ban számos funkcióban: híradós riporterként, a Házon kívül, a 21. század és a Fél kettő című magazinműsorok műsorvezetőjeként.


Forrás: RTL Klub


Jerzy a rendőrségnek dolgozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110428-jerzy-a-rendorsegnek-dolgozik.htmlKate Hudsont eljegyeztékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-kate-hudsont-eljegyeztek.htmlVV4: Döntött! Évával párbajozik Anikó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-vv4-ijesztoen-eldurvult-a-hangulat.htmlLehull a lepel a Middleton család titkairólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-pippa-middleton-kate-huga.htmlEgymilliárdért vett lakást a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-egymilliardert-vett-lakast-jennifer-aniston.htmlAnikó arcai a villábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20110428-aniko-arcai-a-villaban.htmlGerincproblémája miatt került kórházba Papp Gergőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110428-gerincproblemaja-miatt-kerult-korhazba-papp-gergo.htmlÍgy teheti tönkre Vilmos herceg Kate Middleton életéthttp://www.life.hu/szeress/20110428-hazassagi-szerzodes-kate-middleton-es-vilmos-herceg-kozott.htmlTrendi színkombinációk tavaszrahttp://www.life.hu/life/galeria/20110427-trendi-szinkombinaciok-tavaszra.htmlŐ a következő! Íme, a nemrég elhunyt nagy kedvenc utódja a nemzet színészei közötthttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110427-o-a-kovetkezo-ime-a-nemreg-elhunyt-nagy-kedvenc-utodja.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.