VV4: Alekosz durván megbántotta Évát!

Éva valóságshow Alekosz VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mire megy ki a görög amorózó játéka? Az érdi okostojás ugyanis először durván megbántotta Évát, majd úgy tűnt, hogy rendeződik kettejük konfliktusa.
Nagy Feró a villában

Jerzynek kívánságnapja volt, aki a zenei műfajt választotta, így a lakók Nagy Ferót köszönthették a villában. A rocklegenda első körben terepszemlét tartott a villalakók között, ugyanis kíváncsi volt, hogy kinek milyen a hangszíne. Majd közös dalolásra hívta őket, végül a luxusbörtön foglyai terapeutaként is felhasználták Ferót: kiönthették neki a szívüket.


Őszinte pillanatok

A villában nagyon kiélezett a helyzet, mindenki puhatolózik, senki sem biztos magában, barátságok mennek tönkre és új barátságok születnek. Ez abból derült ki, hogy a villalakóknak újra őszintén el kellett mondaniuk a bennük rejlő érzelmeket és sérelmeket. Úgy tűnik, hogy lőttek Alekosz és Éva barátságának, Jerzy és Anikó pedig egyre közelebb kerül egymáshoz.


Alekosz és Éva konfliktusa

A játékosok mindig kapnak arra lehetőséget, hogy kibeszéljék a problémáikat, ám ezzel nem, hogy megoldódnának a konfliktusok, hanem mindinkább elfajulnak. A két főszereplő közötti vitát egy embernek kellett levezényelni. Semmivel sem jutottak előrébb, a csetepaté Alekosz és Éva között ugyanúgy zajlott le, mint az összes többi. A központi téma még mindig a törtető lány alkoholfüggősége volt.


Éva és Alekosz megbékélt

Ismét SMS-ek érkeztek a villalakóknak, és a felolvasás közben a két lány arra jutott, hogy Alekosz szándékosan sértette meg Évát és Anikót, hogy a rosszkislány őt hívja ki párbajozni - ezzel megmentve a barátját. Éva meghatódott, miközben az érdi okostojás betámolygott a fürdőbe, ahol épp a fekete szépség zuhanyozott, és segítséget ajánlott neki. Így Éva csak Jerzyre számíthatott, akinek tovább elemezte a szituációt, de a szépfiú rá sem hederített. A többiek tovább boncolgatták a témát, ami a görög amorózónak nagyon tetszett, de a riportszobában közölte, hogy nem azért tette, hogy megvédje Évát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.