VV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó finalista Törtető VV Jerzy Való Világ 4 házaspár Rosszkislány párbaj taktika zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspárok Alekosz és Éva miatt szorosabb kapcsolatba kerülhettek. A szépfiú így testközelből élvezhette Anikót, miközben tusolt. A közös mosakodás elején már elhintette Jerzy, hogy "ér merevedni?"


Alekosz ismét Éva és Anikó idegeire ment

A házasélet apró örömeibe még bepillanthatunk a hétfői összefoglalóban. Alekosznak és Évának továbbra is meggyűlt a bajuk egymással, a görög dumagép próbált közelebb kerülni a törtető lányhoz, ám a boglyas hisztérika habitusánál fogva próbált ebből kihátrálni. Az újdonsült házaspár külön ágyba töltötte még az éjszakát is, ez csak tetézte a további hangulatot kettejük között. Ám nemcsak köztük, hanem Anikó és Alekino között is nőtt a feszültség, ugyanis az érdi okostojás felvett egy olyan stílust a fekete szépséggel szemben, amit képtelen volt Ani elviselni. A görög amorózó a két lány lehetséges utolsó napját mondhatni "bearanyozta".


Anyák napja a villában

A luxusbörtön foglyai levelet kaptak édesanyjuktól, kivéve Jerzy, aki nővérétől olvashatott fel megható üzenetet, ugyanis őt részben lánytestvére nevelte fel. Mindenki sírt a boldogságtól és a meghatottságtól, kivéve a hideg Alekosz, aki nyugodtan végigaludta még a csajok bömbölését is. Anikó édesanyja megírta levelében, hogy nem tud részt venni lánya első párbaján, és ez végleg betette a kaput nála.

2010 szeptemberében szültél? Csatlakozz hozzánk!




Alekosz és Éva miatt büntetés járt

Alekosz és Éva a házasság szent kötelékét megszegték, így büntetés járt. A pároknak össze kellett kötni a kezüket, és egy pillanatra sem szabadulhattak meg a valós köteléktől. Ehhez mérten mindenki kihasználhatta a terepet arra, hogy esetleg közelebb kerüljön a másik nemhez, vagy csak eljátsszon a gondolattal, hogy milyen lenne a másikkal "entyenpentyenezni". Jerzy már az első öt percben izgalmi állapotba került, ugyanis Anikó zuhanyzással kezdte a szoros házasságot. Eközben a nem normális házaspár egymás mellett kuksolt és valószínű Alekosz csendkirályt játszott Évával, aki mindezt nem értékelte. Végül véleményt nyilvánítottak egymásról, hogy ki milyen férj és feleség lenne.

Alekosz rózsával várta Évát

A vasárnapi párbaj nagyon szorosra sikerült, Éva ugyanis mindössze 51%-kal tudta legyőzni Anikót. A villában Alekosz sem tudott tétlenül ülni, idegességében fel-alá járt, és tördelve kezét árgus szemmel nézte a történéseket. Miután Éva betoppant immáron negyedik párbaja után a luxusbörtönbe, az érdi szoknyapecér két szál vörös rózsával köszöntötte lelkitársát.



Nézd meg képgalériánkat Éva és Anikó párbajáról! Katt ide!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.