VV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!

VV Ágica győztes VV Jerzy Való Világ 4 vonzódás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jerzy ezúttal Ágicával vonult félre a nyugiszobába, és bár nem sült el olyan jól a légyott, a lányról azért lekerültek ruhadarabok.
"Ágica, valamit a szádba kell adnom!"

Az előző napi csapatjátékot a lányok nyerték, így a fiúk ágyba vitték nekik a reggelit, amely a vártnál kicsit erotikusabbra sikerült. Jerzy hamar leszögezte, hogy valamit feltétlenül Ágica szájába akar adni, ez végül egy szőlőszem lett. A VV3 egykori versenyzője nem tudta elégszer hangoztatni, hogy Jerzy mennyire zavarba tudja hozni.


Alekosz megsértődött, Anett kiakadt

Ágica és Jerzy mellett Anett és Alekosz is elég közvetlen viszonyba került egymással az elmúlt pár napban. Talán épp ezért volt bántó Alekosz számára, amikor a harmadik széria szőkesége bevallotta neki, hogy a fináléban Évának fog szurkolni. Két kedvence közül sajnos döntenie kellett, és Évához közelebb került a vendégeskedés során.
A görögnek egy hatalmas problémával is meg kellett küzdenie, nem tudta eldönteni, hogy vasárnap egy finálén, egy párbajon, vagy egy döntőn vesz részt. Ezzel a kérdéssel Anettet hamar kiborította, Miló viszont megválaszolta az okostojás életbevágó kérdését. A VV3 győztese szerint ezt a három fogalmat egybe kell gyúrni, és mindhárom esettel számolnia kell Alekosznak vasárnap este.



Éva szerint őt illeti a nyeremény

Egy feladat keretén belül a finalistáknak el kellett játszaniuk a vasárnapi döntőt. A műsorvezetők ezúttal a harmadik széria játékosai voltak, akiknek sikerült kicsit kiugrasztani a nyulat a bokorból. Éva például konkrétan megmondta, hogy miért neki kell nyernie a játékot, és hogy miért nem érdemelné meg a főnyereményt Jerzy, sőt, még jó barátja, Alekosz sem.


Vetkőzés a nyugiszobában

Ágica és Jerzy elvonultak a nyugiszobába, hogy annyi időt tölthessenek együtt, amennyit csak szeretnének. Ez idő alatt pedig senki sem zavarhatta őket. A páros kitalálta, hogy a többiek megtévesztésére Ági meztelenül, egy szál takaróban menjen vissza villába, és kérjen óvszert Alekosztól. Éva és a görög bevette a trükköt, de Miló és Anett nem.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.