Megvan az X-Faktor legújabb zsűritagja

X-Faktor Simon Cowell Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelentették be, hogy ki lesz a legújabb X-Faktor egyik zsűritagja a tengerentúlon.

Cheryl Cole öröme határtalan. A brit énekesnőnek, aki korábban a Girls Aloud csapat tagja volt, végre beteljesült a legnagyobb álma. Ugyan 2008 óta ő is a brit X-Faktor ítészei közé tartozik, most ennél jóval nagyobb feladatot kapott: Amerikában kell felkutatnia a legfrissebb tehetségeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Annyira izgatott vagyok, imádok itt lenni Angliában, de tudom, hogy Amerikában mennyi tehetséges ember van, akik közül biztosan fogunk találni igazi gyöngyszemeket" - vallotta a szépség, akit 2009-ben és 2010-ben is az egyik legnevesebb férfimagazin olvasói a világ legszexibb nőjének választottak. A huszonhét éves Cheryl azt is nagyon várja, hogy ismét Simon Cowell-lel dolgozhasson együtt. "Alig bírom kivárni, hogy végre elkezdődjön. Nem tudom eldönteni, mi izgat jobban: hogy olyan hatalmas mennyiségű tehetségből válogathatunk majd, vagy az, hogy ismét Simonnal csatázhatok. Három éve húzzuk egymást az Egyesült Királyságban - és sosem sikerült még kiborítania engem, pedig nagyon szeretné. Az egójának ez biztosan nem tesz jót. Most valószínűleg újra megpróbálja."

Simon gratulált először kolléganőjének: "Nagyon izgatott vagyok Cheryl miatt. Fantasztikus vele dolgozni, mert nagyon lelkes és pozitív ember. Néha úgy viselkedik, mint egy igazi rosszcsont, de különös képessége van, hogy kiszúrja a potenciális sztárokat" - vallotta Simon Cowell a kolléganőjéről.

Cheryl a hét végén kezdi meg a munkát Los Angelesben, amikor az első jelentkezőket hallgatja meg a zsűri. Az angol akcentusa sem zavarja különösebben az énekesnőt: "Az amerikaiak mindig is imádták, ahogy beszélek. Lenyűgözőnek tartják, én meg ezen jókat nevetek" - mesélte a zsűritag.

Nagy Duett: Árpa Attila csontig levetkőzött Falusi Mariannakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-nagy-duett-arpa-attila-csontig-levetkozott-falusi-mariannak.htmlÉden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.htmlVV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.htmlÉrdekes neveket választott Mariah Carey az ikreinekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-erdekes-neveket-valasztott-mariah-carey-az-ikreinek.htmlBudapestre érkeztek a legnagyobb francia filmsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-budapestre-erkezett-gerard-depardieu-es-catherine-deneuve.htmlBrad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.