reality show vetélkedés Való Világ 4 kiválasztás VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze két nap van hátra a fináléig: vasárnap este kiderül, hogy 165, villában töltött nap után Éva, Alekosz vagy Jerzy nyeri meg a játékot. A régi villalakók szerint Jerzynek nincs helye a nyertesek között. A feszültség a házban a helyzethez méltó, meglepetést csak az okozott, hogy Éva helyett ezúttal Ágica rendezett hisztit.




Rögtönzött kiválasztás

Kaptak a régi villalakók egy hálátlan feladatot. A három fiatalnak ki kellett választania azt az illetőt, akinek semmi keresnivalója nincs a döntősök között szerintük. Milo intő jelként Jerzyre rakta a jelet, Anett kritikákkal teli tűzdelt monológja után szintén a szépfiúra dobta a korongot. Végül Ágica a görög okostojást jelölte meg, mint olyat, akit nem látna szívesen a döntőben, amit azzal indokolt, hogy ő volt az egyetlen ember, aki megbántotta a villán belül. 2:1-re tehát Jerzy az, akit nem szívesen látnának a nyertesként a régi villalakók.

Alekosz utolsó esélyét is elveszítette

Az exvillalakók kiköltözése előtt Ágica búcsúebéddel készült, míg Alekosz mindent felrakott egy lapra, és az utolsó perceket kihasználva bedobta még magát Anettnél. Kézen fogva virtuálisan a Margitszigeten sétálva próbálta magát eladni mint férjjelölt, de ismét felsült. Végül elérkezett a búcsú pillanata, Alekosz Anettel, Jerzy Ágicával, míg Miló Évával ölelkezett egy utolsót.

Háztűznézőbe mentek

A finalisták nem sokáig szomorkodtak, hiszen lakásnézőbe mentek. A látványtól elaléltak a luxusbörtön foglyai, akiknek mindössze 48 órájuk van hátra, és kiderül, hogy kié lehet a csupacsoda otthon. Mindhárman elkezdték magukat álomba ringatni, és kielemezték, hogy kinek miért kell megnyerni. A háztűznézés után várta még őket egy meglepetés, mégpedig egy autó a villa udvarán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.