Szerelem a legfölsőbb szinteken VV Olivér Való Világ Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők százai jelentkeztek Alekosz társkereső műsorába. A fiatal és az idősebb korosztályban vannak különleges jeletkezők: testvérpárok, külföldi hölgyek, sőt egy nővé operált férfi is.  

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Alekosz mindent vitt, és még nincs vége a szerencseszériának: most a mesés lakás, a kocsi és a zsebpénz mellé meglelheti álmai asszonyát is. Társkereső műsora kedden indul - ide négyszáz 19 és 60 év közötti nő jelentkezett, aki szívesen lenne a szexmániás görög mátkája - olvasható a Borson.

Százhatvan hölgyet személyes beszélgetésen maga VV Olivér hallgatta meg. Ő az, aki legjobban ismeri a görög ízlését. ,,Telefonon és e-mailen végeztük az előválogatást, majd személyes beszélgetésre hívtunk mindenkit, akit érdekesnek találtunk. Élő castingon választottuk ki a legmegfelelőbb csajokat Alekinnyó számára. Így történt, hogy egyszer csak belépett a castingra egy harminc körüli, méretes asszonyság. Azonnal éreztem, hogy valami nem kerek. A hosszú szőke hajú hölgyemény, fekete rucit és magas sarkú cipőt viselt, de olyan ádámcsutkája volt, hogy kiszúrta a szemem. Amikor megszólalt, végképp leleplezte magát, ugyanis meglehetősen férfias baritonja van. Nem is árult zsákbamacskát, azonnal elmondta, hogy transznemű, tehát férfiból lett nő. A cicije igazi, hormontablettáktól nőtt meg, s állítása szerint a cerkáját is eltávolíttatta már, de erről nem kívántam meggyőződni. Közölte, hogy nagyon bejön neki Alek, s ha bekerülne a műsorba, kifacsarná Alekot, mint egy citromot. Persze udvariasan elutasítottuk, hiszen nem férjet, hanem feleséget keresünk az én kis barátomnak." - magyarázta a villa egykori vagánya a Borsnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,Sokan jelentkeztek a határon túlról is. Érdekes, hogy Szabadkán több nő is szívesen lenne Alek oldalbordája. Aztán egy jósnő is felbukkant, aki megálmodta, hogy szerepel majd a showban. Nem tartottam jó ötletnek, ez a Frabato-vonal se nekem, se Alekinnyónak nem jön be." - tette hozzá Olivér.

VV4: Döbbenet! Alekosz nyerte meg a ValóVilág-ot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-vv4-elkezdodott-a-valovilag4-finaleja-szoros-az-eredmeny-eva-alekosz.htmlAutóbalesetet szenvedett a sztárfocista és kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-david-beckham-autobalesetet-szenvedett-fiaval-egy-los-angelesi-autopalyan.htmlNincs igazság: Mr. Joe lett a Csillag Születik szombati kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-csillag-szuletik.htmlVV4 - Jerzy tangában főzött! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-vv4-eva-szakit-adammal-es-falni-fogja-a-ferfiakat.htmlNagy Duett: Őrület, lúdbőrözés és első szexuális élmény a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-nagy-duett-toth-vera-es-rakoczi-ferenc-bucsuzott.htmlVV4: A régi villalakók kiszavazták Jerzyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-vv4-ekkora-hisztit-reg-lattunk.html4 év után végre esküvő! Eljegyezte kedvesét a legendás ex-Beatle!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-4-ev-utan-vegre-eskuvo-eljegyezte-kedveset-a-legendas-exbeatle.htmlMegvan az X-Faktor legújabb zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-cheryl-cole-lesz-az-amerikai-xfaktor-zsuritagja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.