rokkantkártya Liptai Claudia szabálytalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia bajban van - lebukott, amikor a már elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt.

Claudia a Blikk információi szerint azt állította, amikor becsukta kocsija ajtaját, édesanyja rokkantkártyája kiesett a napfényellenzőből, így került a műszerfalra. A Claudia gépkocsijához hasonló típusú autókat is rendben tartó márkaszerviznél azonban azt vallották, sosem tapasztaltak még ilyen jellegű hibákat annál a fajta autónál.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A lap úgy értesült, a műsorvezető tagadta, hogy vissza akart volna élni elhunyt édesanyja rokkantkártyájával. A színésznő azt állítja, vett aznap parkolójegyet, de azt nem tudta bemutatni. A napilap állítása szerint a műsorvezető azt mondta a zsaruknak, hogy ügyintézés céljából volt nála a rokkantkártya, amelyet azonban az előírások szerint már régen le kellett volna adnia az illetékes okmányirodába.

Állítólag a színésznőt április 26-ára idézték a VI. kerületi rendőrkapitányságra, ott pedig rabosították: ujjlenyomatot és DNS-mintát vettek tőle, majd a nyilvántartásba vételhez le is fotózták. Ezt követően pedig gyanúsítottként hallgatták ki, közokirattal való visszaélés miatt.

Liptai április közepén bukott le, amikor a budapesti Centrál Színház előtt parkolt. Egy szemfüles fotós lefényképezte terepjáróját, amelynek műszerfalán jól látható volt egy ingyenes parkolásra jogosító rokkantigazolvány. Mint kiderült, a kártya a csaknem egy esztendeje elhunyt édesanyjáé volt. A Liptai-botrány miatt a rendőrség hadat üzent az ügyeskedőknek - állítólag két hete már folyamatos razziákat tartanak.

Ki csábítja el Alekoszt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-alekosz-uj-musora-trashreality.htmlVV4 titkok: Ami a műsorból kimaradt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110509-valo-vilag-4-finale-eva-nincsetelenul-kerult-ki-a-villabol.htmlAlekosz mégsem egy kiborg - kulisszatitkok a VV4 fináléjárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110509-vv-gigi-banatara-alekosz-nyerte-meg-a-valovilag4-millios-fonyeremenyet.htmlAlekoszt szétszedik a nők új műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110509-alekosz-showja-szerelem-a-legfelsobb-szinteken.htmlVV4: Döbbenet! Alekosz nyerte meg a ValóVilág-ot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-vv4-elkezdodott-a-valovilag4-finaleja-szoros-az-eredmeny-eva-alekosz.htmlKatalin hercegnő nagybátyja szállítja a kokaint és a prostikat a királyi partikra?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-kate-middleton-nagybatyja-szallitja-a-kokaint-es-a-prostitualtakat-a.htmlAutóbalesetet szenvedett a sztárfocista és kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-david-beckham-autobalesetet-szenvedett-fiaval-egy-los-angelesi-autopalyan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.