Szerelem a legfölsőbb szinteken VV Alekosz balhé VV Olivér biztonsági őr Való Világ 4 csókolózás menyasszony veszekedés irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög szoknyavadász nem kímélve a szemüveges szőkét a randi kellős közepén elkapta, és befeszült robot módjával megcsókolta a nőt. Közben a villában a többi hölgy fortyogott a maga levében, hogy nem ő van az érdi Ciceró karjaiban. 

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub



Az, aki szép, az reggel is szép

Alekosz kora reggel nem mindennapi meglepetésben részesítette a hölgyeket. Direkt ő és Olivér keltették a jelölteket, hogy smink nélkül is megszemléljék ébredés utáni szépségüket. A görög csődör úgy tartja, hogy az, aki szép, az reggel is szép. Nos, az a három lány, aki ebben az állapotban is megállja a helyét, azt randira vitte a sziporkázó okos tojás. Az orosz langalétát közben megint elkapta egy nyalifalira.

A testvérpár és Andrea egymásnak estek

Olivérnek továbbra is vág az esze, mint a penge, ezúttal az az ötlete támadt, hogy az ácsingózó nők csapjanak egy erotikus szexi tusolást szerelmüknek. Ám a vagány srác a történetet megcsavarta: a zuhanyzást egy oda nem illő tárggyal kell véghezvinni. Volt itt vasaló, henger, fagyasztott hal, hangszer, levelibéka, vasvilla, kenyér, torta, és pizza szelet is. Konkrétan szétalázták a nőket, de a tét óriási volt, a három legjobban teljesítő hölgy Alekosszal randizhatott. Brigi, Magdi, és Andi mehetett az álom randira. Magdolna hangszerével totál megbukott, a többi lány, a "hot-dogos" lánnyal az élen logikát keresett abban, hogy miért nem ők lettek kiválasztva. Majd egy fürdőruha végett, ami száradás céljából az udvart díszítő növényen kötött ki, óriási botrány lett Andrea és a testvérpár között. Egymás nőiességét szapulták, a nővérek hozták a formájukat, s lobbanékony természetükkel a sárba döngölték Andit.

Álom randi négyesben

A három hölgy elindult az álom randira, egy fantasztikus borvidékre, ahol a görög főhős tipikus kérdőjeles beállásával úriemberként fogadta őket. A kellemes tavaszi piknik közepette elsőként Magdit ragadta ki, így a két hoppon maradt hölgyike egyből áskálódni kezdett ellene, de a történet itt még nem ért véget. A nélkülözés és szenvedés pillanatai feltűntek a villában, hiszen ott sem állt meg az élet, tovább folytatódott az intrika, és a harc. A főbb kérdések természetesen megvoltak: vajon mit csinálhatnak, ki lehet a nyerő, stb. Majd a randi végén Alekosz tósztra bírta a hölgyeket, hogy kifürkéssze kiben veszett el az ő szónoka. A nyertes Andrea volt, így a szemüveges szépség egy romantikus estét tölthetett el az érdi amorózóval. A másik két lánynál ez persze kiverte a biztosítékot.

Andi és Alekosz első csókja

A szex kiborg bioritmusára nagyon jó hatással van Andrea közelsége. Ám a görög vadorzó hirtelen egy szerelmi költővé változott, amitől a szőkeség totál elalélt. Ezután sznob úrfi stílussal az érdi okos tojás robot módjára megcsókolta a kukkeros szőkeséget.



A villában maradt lányokat időközben szétmardosta a féltékenység, és az őrülettől be sem állt Magdi szája.

Randi kibeszélése

Az esti mesének Andi szájából kissé kacsa szaga volt. Valamit megosztott a vérengző hölgyekkel, és volt, amit megtartott magának. Voltak kíváncsi kérdések, tekintetek és voltak, akik felfuvalkodott stílusban kimaradtak a trécselésből. Alekosz természetesen barátjának a randi minden részletét elárulta a legfölsőbb szintekig.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.