Szerelem a legfölsőbb szinteken párkereső műsor szex valóságshow szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van olyan lány, aki egyenesen bele akar halni a szerelembe. Alekosz látványosan élvezi, hogy érte marakodnak a nők, bizony, eljött az ő ideje. Még Balázs is megjegyezte az összefoglaló végén: "Számomra is érthetetlen, de ezek a lányok valóban szeretnék megszerezni Alekoszt."

Barbi: "Nagyon szeretlek"

Nem tréfálnak, Alekosznak üzenetrögzítője is van, ami azt jelenti, hogy a lányok, amikor szeretnének vele kokettálni, azt bármelyik percben megtehetik. Feedback viszont nincs, de ami bennük van, azt ezen az úton kiadhatják. A hölgyek igyekeztek a görög csődör kegyeibe férkőzni, ám egyikük - Barbi - túlment minden határon.


Miért éppen Alekosz?

A főhősre pályázók kaptak egy újabb feladatot: a "Miért éppen Alekosz?" kérdésre kell értelmes, összefüggő választ adni. Ezt olyan formában teszik meg, ahogyan jólesik. Többnyire levélben fejezték érzéseiket, gondolataikat. Volt, aki vers formájában próbálta papírra vetni Alekosz iránt érzett szerelmét. Ezek után irományukat fel kellett olvasni, vagy előadni a hercegüknek. Voltak ügyesek, okosak, írók, költők, s volt olyan, amikor a monológnak se füle, se farka nem volt.



Magdolna fejére került a babérkoszorú

Alekosz azt kérte a lányoktól, hogy mondjanak egy szónoklatot róla, majd Olivérrel eldöntötték, hogy ki volt a befutó. Volt, aki gördülékenyen vette az akadályt, volt, akinek az is nehezére esett, hogy saját szövegét felolvassa. Végül a legjobb rétor egy babérkoszorút kapott. Az érdi dumagép Magdolnát választotta ki, úgy érzi, hogy kommunikáció terén hasonló dimenzióban járnak. Ezek után arrébb csábította a szende szüzet, és a testiségre terelte a szót. Közben Anita idegei kezdik feladni, ő halál szerelmes, és mindenen sír. Majd a testvérpár ismét betalálta Andreát, és ezúttal az volt a problémájuk, hogy a szemüveges szőke szerelmes a görög félistenbe. A nap folyamán Alekino a lányok többségével társalgott, és próbálta felderíteni, hogy mennyire kompatibilis a hölgyekkel.


Alekosz véleményezi a hölgyeket

Alekosz a fotószobában ismét Liluval osztotta meg, hogy melyik lányról mit gondol. A hellén bölcs egyenként udvarias, gavallér megjegyzésekkel illette kivétel nélkül a hölgyeket. Közben a csajoknál is a fő téma a szívceremónia volt.



Szívceremónia

A ház udvarán még mindig áll a kalitka, ahol a boldogság narancssárga madara ékeskedik, és amit még hét lakat őriz. Alekino alkoholmámorban úszott a párválasztás alatt. Szemei láthatóan csillogtak, arca pedig égett. A kulcsokat és a csókokat önfeledten osztogatta a nőknek, ám Dorisz, Szilvia és Magdolna társaságából nem kér többet. A görög hódoló megcsókolta Barbarát, miután a nyakába akasztotta kulcsát, s ez a testvérpárnál végleg kiverte a biztosítékot. Ismét elkezdtek balhézni.



Nemi betegséget is kaphat Alekosz a háremhölgyeitőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110513-nemi-betegseget-is-kaphat-alekosz.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Andrea megízlelte Alekosz csókjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-andrea-megizlelte-alekosz-csokjat.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Már szülnének is Alekosznak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-mar-szulnenek-is-alekosznak.htmlVV Alekosz olyat villantott, amit senki nem gondolt volna!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-vv-alekosz-olyat-villantott-amit-senki-nem-gondolt-volna.htmlKi csábítja el Alekoszt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-alekosz-uj-musora-trashreality.htmlA nők, akik harcba szállnak Alekoszért!http://www.life.hu/life/galeria/20110509-alekosz-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-ok-harcolnak-alekoszert.htmlAlekosz mégsem egy kiborg - kulisszatitkok a VV4 fináléjárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110509-vv-gigi-banatara-alekosz-nyerte-meg-a-valovilag4-millios-fonyeremenyet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.